UAstream.Net » Програми » Ashampoo UnInstaller 5.03.00 Datecode 15.10.2013
Ashampoo UnInstaller 5.03.00 Datecode 15.10.2013

Ashampoo UnInstaller - практична деінсталятор програм з чудово організованим інтерфейсом і алгоритмом роботи. Ця утиліта відстежує і реєструє зміни, які вносять інсталяційні програми, що дозволяє при бажанні коректно видалити непотрібну програму. Позитивною якістю є те, що дана програма видаляє не тільки ті програми, що були відстежені їй, але і шляхом аналізу деинсталлирует програми, моніторинг яких не проводився.

Спеціально для боротьби з неправильними інсталяціями програма Ashampoo UnInstaller забезпечена автоматично загружающимся резидентом, який стежить за тим, щоб що-небудь не інсталювали без нього. Правда, цей модуль здатний розпізнати почалася інсталяцію, тільки якщо запущений файл setup.exe або install.exe в інших випадках реакції на подію не відбувається. Зате якщо вже ви запустили setup, то резидент реагує негайно. Він блокує продовження установки і просить дозволити йому зберегти конфігурацію ключів реєстру, файлової системи і ряду інших параметрів. Все це тут же записується в спеціальний лог-файл. Після завершення такого бекапа інсталяція може бути продовжена.

Можливості програми:
• Відстеження встановлених програм автоматично і вручну
• Повне видалення програм, без залишення слідів
• Підтримка функції "Drag-and-Drop"
• Пошук і видалення файлів-дупликатов
• Пошук і видалення тимчасових файлів
• Пошук і видалення порожніх папок
• Інструмент очищення меню "Пуск"
• Управління системними службами Windows
• Керування надбудовами Internet Explorer
• Створення резервної копії файлів
• У програму знову включений менеджер шрифтів
• Більш потужна чистка інтернет-сміття, з підтримкою браузера Mozilla Firefox
• Перевірка записів у реєстрі про установленому
• Чищення системного реєстру
• Дефрагментація жорсткого диска
• Управління точками відновлення
• Набагато більш зручний користувальницький інтерфейс

Нове в Ashampoo UnInstaller 5:
Контроль установок 2.0
Більше ніяких порівнянь «до-після». Ashampoo UnInstaller 5 контролює і системні файлові операції в реальному часі з допомогою розумної технології фільтрації.

Додаткові можливості по очищенню та підтримання
Управляйте системними шрифтами і точками відновлення або видаляти невірні ярлики і копії файлів. З Ashampoo UnInstaller 5 навіть можливо перезаписати порожнє місце на диску, щоб подбати про видалених файлів, зробити їх невосстановимыми і захистити Вашу конфіденційність.

Зворотна сумісність
Вже користуєтеся Ashampoo UnInstaller 4? Просто перейдіть на нову версію і використовувати існуючі файли журналів.

Інтелектуальні видалення
Поєднуйте процедуру видалення від Ashampoo UnInstaller 5 зі стандартними засобами видалення Windows і отримаєте максимальні результати. На додаток, за допомогою Ashampoo UnInstaller 5 Ви можете знайти і видалити зайві файли на жорсткому диску.

Інтеграція в Windows
Отримуйте доступ до всіх функцій Ashampoo UnInstaller 5 звідусіль з допомогою контекстного меню Windows.

Панель сповіщень
Отримуйте інформацію про зміни в процесі установки миттєво.

Розширене управління додатками
Завдяки підтримці угрупування, звітів у форматі HTML і протоколами, Ashampoo UnInstaller 5 звеличує управління додатками на абсолютно новий рівень. А вбудована технологія розумною фільтрації надасть Вам пов'язану інформацію в мить ока.

Контроль в реальному часі Ashampoo UnInstaller 5 використовує високопродуктивну технологію реального часу, щоб відстежувати всі зміни, що відбуваються під час процесу установки програми. Даний підхід вимагає мінімальну кількість ресурсів системи і робить снапшоти системи «до-після» минулим століттям.

Безпечний контроль + Фільтр вмісту реєстру
Ashampoo UnInstaller 5 записує тільки ті зміни, які вносить тільки контрольована програма установки, і ігнорує зміни, що вносяться іншими програмами, в тому числі зміни реєстру, під час установки. Це призводить до зменшення файлів журналів і забезпечує більш швидке видалення.

Розпізнавання вкладених установників + дискретне журналювання
Сучасні установники часто використовують вкладені установники для додавання модулів під час установки програми. Ashampoo UnInstaller 5 визначає вкладені установники та створює для них окремі файли журналу. Це дозволяє Вам вибірково видаляти небажані модулі без підняття основного додатка.

Страж установки
Більше немає необхідності вручну запускати контроль установки. Ashampoo UnInstaller 5 виявляє більшість сучасних програм установки і автоматично починає запис.

Ashampoo UnInstaller 5.03.00 Datecode 15.10.2013Ashampoo UnInstaller 5.03.00 Datecode 15.10.2013


Інформація про програму:
Рік випуску: 2013
Платформа: Windows® 8/XP/Vista/7
Мова інтерфейсу: Ml / Російська / Англійська
Ліки: Cracked-dll
Розмір файлу: 19.67 MB

Завантажити Ashampoo UnInstaller 5.03.00 Datecode 15.10.2013:

Скачати Ashampoo UnInstaller 5.03.00 Datecode 15.10.2013 скачать безкоштовно
Завантажити | Download | Скачати

Безкоштовно з Letitbit.net

 

Увага! У вас немає прав для перегляду прихованого тексту.
Друк
Увага! На порталі Uastream.Net не розміщено жодного файлу, наш сайт, це всього лише набір новин і посилань відвідувачів з інших відкритих джерел інтернету. Після завантаження файлів з інших серверів за посиланнями, Ви погоджуєтесь на видалення файлів відразу після ознайомлення. Копіюючи і зберігаючи файли Ви приймаєте на себе всю відповідальність, згідно чинному законодавству. Всі авторські права файлів зберігаються за правовласником.
alert Інформаційне повідомлення
Відвідувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.