UAstream.Net » Книги » Ерік Рис - Бізнес з нуля. Метод Lean Startup для швидкого тестування ідей та вибору бізнес-моделі (2013)
Ерік Рис - Бізнес з нуля. Метод Lean Startup для швидкого тестування ідей та вибору бізнес-моделі (2013)

Це яскрава і корисна книга для кожного, хто збирається почати власний бізнес. У ній чесно і відкрито розказано про всіх сторонах перетворення себе в підприємця, пастки і небезпеки, можливості і недоліки.

Вона стала бестселером Amazon.com і була визнана однією з найкращих бізнес-книг 2011 року.
Вона являє собою зрозуміле й обґрунтоване керівництво для підприємця, яке куди більше схоже на науку, як на мистецтво, і має лягти на стіл кожному, хто претендує на створення стартапу.
Книга побудована на досвіді реального успішного підприємця, описані в ній принципи "економічного стартапу" дозволяють швидко з'ясувати, що працює, і відмовитися від того, що не працює.
Вона вже зібрала безліч захоплених відгуків і, без сумніву, скоро стане класикою менеджменту, саме її рекомендують в якості обов'язкового читання авторитетні венчурні інвестори.
"Ерік Рис відкриває таємниці підприємництва і показує, що секрет успіху криється зовсім не в чарівництві або геніальності. Автор пропонує науковий підхід, який можна вивчити і використовувати на практиці. Якщо ви підприємець, засновник стартапу або менеджер великої корпорації, ця книга стане вашим керівництвом на шляху до нових відкриттів".

Про що книга
Про те, як створити бізнес і вдосконалити бізнес-модель. Придумати ідею і потім реалізувати її не так складно. Складно зробити так, щоб продукт продавався, щоб він "потрапив в ринок" і запустив раскручивающуюся спіраль зростання. Прочитавши цю книгу, ви абсолютно по-новому станете дивитися на процес реалізації нових ідей - будь ви стартапер або керівник давно працюючого бізнесу. Це справжній парадигми - від інтуїтивних блукань до чіткою методикою.
Ми звикли вважати, що стартапи не підкоряються правилам. Однак вірно якраз протилежне: створення стартапу повинно бути підпорядковане чіткою методикою, що має строго певні кроки. Підприємництво - це особливий вид менеджменту. Основна ідея методу економічного стартапу, розробленого автором, полягає у швидкому тестуванні ідей нових продуктів на реальних споживачів і постійному коректуванні бізнес-моделі з тим, щоб починати масштабні вкладення тільки тоді, коли ідея підтверджена фактами.

Інформація про книгу:
Назва: Бізнес з нуля. Метод Lean Startup для швидкого тестування ідей та вибору бізнес-моделі
Автор: Ерік Рис
Рік видання: 2013
Видавництво: Альпіна Паблішер
Мова: російська
Сторінок: 256
Формат: PDF
Розмір: 18,8 Мб

Скачати Ерік Рис - Бізнес з нуля. Метод Lean Startup для швидкого тестування ідей та вибору бізнес-моделі (2013):

Скачати Ерік Рис - Бізнес з нуля. Метод Lean Startup для швидкого тестування ідей та вибору бізнес-моделі (2013) скачать безкоштовно
Завантажити | Download | Скачати

Безкоштовно з Letitbit.net

 

Увага! У вас немає прав для перегляду прихованого тексту.
Друк
Увага! На порталі Uastream.Net не розміщено жодного файлу, наш сайт, це всього лише набір новин і посилань відвідувачів з інших відкритих джерел інтернету. Після завантаження файлів з інших серверів за посиланнями, Ви погоджуєтесь на видалення файлів відразу після ознайомлення. Копіюючи і зберігаючи файли Ви приймаєте на себе всю відповідальність, згідно чинному законодавству. Всі авторські права файлів зберігаються за правовласником.
alert Інформаційне повідомлення
Відвідувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.