UAstream.Net » Книги » Мандрівки з Чарівним Атласом: Венеція
Мандрівки з Чарівним Атласом: Венеція

Назва: Мандрівки з Чарівним Атласом: Венеція
Автор: Гербіш Надійка
Видавництво: Видавництво Старого Лева
Ілюстрації: Бондар Богдана
Серія: Ілюстровані історії та казки
Рік: 2016
ISBN: 978-617-679-214-7
Формат: pdf
Кількість сторінок: 56
Розмір: 48,69 Мб
Мова: українська

Одного вечора Лука й Терезка гортали в кабінеті свого дідуся-географа атлас, навіть не здогадуючись, що він – чарівний. Несподівано для самих себе діти опиняються у Венеції. Вони милуються гондолами та чудовою архітектурою міста, куштують місцеві страви та дізнаються про найцікавіші події в його історії завдяки їхньому новому знайомому – пану Валеріо. А головне – братові та сестрі під час цієї мандрівки вдається відкрити таємницю Чарівного Атласу.
Надійка Гербіш — письменниця і перекладачка, фахівчиня з управління проектами у сфері міжнародних прав американської компанії Riggins Rights Management для Європи та Нордичних країн.
Надійчині книжки стали українськими бестселерами й були відзначені нагородами. Кілька дитячих книжок вийшли також шрифтом Брайля та в аудіоформаті для використання в програмах інклюзивної освіти.
Мандрівки з Чарівним Атласом: Венеція Мандрівки з Чарівним Атласом: Венеція Мандрівки з Чарівним Атласом: Венеція
d o w n l o a d:
Скачати Мандрівки з Чарівним Атласом: Венеція скачать безкоштовно
Завантажити | Download | Скачати

Увага! У вас немає прав для перегляду прихованого тексту.
Друк
Увага! На порталі Uastream.Net не розміщено жодного файлу, наш сайт, це всього лише набір новин і посилань відвідувачів з інших відкритих джерел інтернету. Після завантаження файлів з інших серверів за посиланнями, Ви погоджуєтесь на видалення файлів відразу після ознайомлення. Копіюючи і зберігаючи файли Ви приймаєте на себе всю відповідальність, згідно чинному законодавству. Всі авторські права файлів зберігаються за правовласником.
alert Інформаційне повідомлення
Відвідувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.