UAstream.Net » Журнали » Майстерня вишивки № 54 (4)
Майстерня вишивки № 54 (4)

Назва: Майстерня вишивки
Видавець: ФО-П Літнянська Л.-О.С.
Номер: № 54 (4) / 2017
Стор.: 36
ISSN: 2224-0896
Формат: pdf
Розмір: 93 Мб
Мова: українська

Український журнал з вишивки хрестиком (з кольоровими схемами). У номері вишиті моделі для всієї родини: жіночі блузи, чоловічі сорочки, парні вишиванки, елементи декору та інші красиві дрібниці.
Блуза «Відрада» * Вишиванка «Червоне, то любов...» * Вишиванка «Дерево життя» * Чоловіча вишиванка «Звитяга» * Чоловіча вишиванка «Небокрай» * Парна вишиванка «Краса і мужність» * Сукня «Чудесні ружі» * Сукня «Смерічка» * Вишивальницям у скарбничку * * Вишита серветка *
Майстер-клас: "Мережка вітківська (білоруська)". А також продовжуємо знайомство із колекцією вишитих рушників Лесі Демчук.
Творіть красу своїми руками!! Натхнення і вдалих проектів! Що б ви не вибрали, будьте впевнені, це допоможе створити вишуканий і елегантний образ, адже вишивка приносить в наше життя красу і гармонію.
Майстерня вишивки № 54 (4) Майстерня вишивки № 54 (4) Майстерня вишивки № 54 (4) Майстерня вишивки № 54 (4)
d o w n l o a d:
Скачати Майстерня вишивки № 54 (4) скачать безкоштовно
Завантажити | Download | Скачати

Увага! У вас немає прав для перегляду прихованого тексту.
Друк
Увага! На порталі Uastream.Net не розміщено жодного файлу, наш сайт, це всього лише набір новин і посилань відвідувачів з інших відкритих джерел інтернету. Після завантаження файлів з інших серверів за посиланнями, Ви погоджуєтесь на видалення файлів відразу після ознайомлення. Копіюючи і зберігаючи файли Ви приймаєте на себе всю відповідальність, згідно чинному законодавству. Всі авторські права файлів зберігаються за правовласником.
alert Інформаційне повідомлення
Відвідувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.