UAstream.Net » Книги » Загублена в снігах, або Пухнасточка
Загублена в снігах, або Пухнасточка

Назва: Загублена в снігах, або Пухнасточка
Автор: Голлі Вебб
Перекладач: Є. Кононенко
Ілюстратор: Софі Вільямс
Серія: «Добрі історії про звірят»
ISBN: 978-617-7347-41-4
Видавництво: «Book Chef» / Форс
Рік: 2017
К-ть стор: 128
Формат: pdf
Розмір: 38,6 Мб
Мова: Українська

«Загублена в снігах, або Пухнасточка» — книжка британської письменниці, яка стала знаменитою завдяки своїм повістям про тварин. Це захоплива, мила та добра історія про сміливість, дружбу та завзятість, яка здатна навчити дітей співчувати та допомагати оточуючим.
Кошенятко на ймення Пухнасточка прагне знайти друзів і мріє оселитися у затишному будинку великої дружньої родини. Але життя складається непросто. І в пошуках нової домівки кішечка потрапляє у безліч перипетій, з яких їй допомагає виплутатися непереборне прагнення досягнути мрії.
Пухнасточка завжди відрізнялася від своїх братиків та сестричок тихим характером й надмірною обережністю, тому на фермі, де вона росла, не дивувалися, що веселі дітлахи залишали без уваги таку тихоню. Але одного разу на ферму приїхала Елла — мила дівчинка, яка була якраз така сама, як й Пухнасточка! Але мама не дозволила Еллі забрати кошеня додому і друзям довелося розлучитися... Але попри тихий характер, Пухнасточка виявляється дуже сміливою кішечкою! Зібравшись з духом, вона відправляється у дивовижну подорож щоб знайти свою нову господиню. На своєму шляху їй зустрінуться перешкоди, небезпеки та, звичайно ж, друзі, готові допомогти маленькій головній героїні.
Чи вдасться Пухнасточці знову зустріти Еллу та знайти новий будинок й люблячу сім'ю? Дізнайтеся в книжці «Загублена в снігах, або Пухнасточка»!
Книга «Загублена в снігах, або Пухнасточка» отримала безліч позитивних відгуків від маленьких читачів та їхніх батьків, чиї серця підкорила зворушлива історія про сміливого кошенятка.
Загублена в снігах, або Пухнасточка Загублена в снігах, або Пухнасточка Загублена в снігах, або Пухнасточка
d o w n l o a d:
Скачати Загублена в снігах, або Пухнасточка скачать безкоштовно
Завантажити | Download | Скачати

Увага! У вас немає прав для перегляду прихованого тексту.
Друк
Увага! На порталі Uastream.Net не розміщено жодного файлу, наш сайт, це всього лише набір новин і посилань відвідувачів з інших відкритих джерел інтернету. Після завантаження файлів з інших серверів за посиланнями, Ви погоджуєтесь на видалення файлів відразу після ознайомлення. Копіюючи і зберігаючи файли Ви приймаєте на себе всю відповідальність, згідно чинному законодавству. Всі авторські права файлів зберігаються за правовласником.
alert Інформаційне повідомлення
Відвідувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.