UAstream.Net » Журнали » Смачно! № 8 СВ 2021. Що приготувати на обід?
Смачно! № 8 СВ 2021. Що приготувати на обід?

Назва: Смачно!
Номер / рік видання: № 8 СВ, 2021
Вид-во: ПП "Арт-комплекс"
Формат: pdf
К-ть стор.: 50
Розмір: 58,80 Мб
Мова: українська

Прості кулінарні шедеври на кожен день!
Тема випуску: "Що приготувати на обід?".
У квартирі пахне свіжозвареним наваристим супом, тушкованим м'ясом з картоплею та ароматним сливовим пирогом. Чутно галас дітей і сміх дорослих. Усі поспішають до столу, щоб пообідати у родинному колі. Мабуть, так виглядав би ідеальний обід. Однак сучасний ритм життя диктує свої правила. Зазвичай доводиться обідати окремо від рідних людей та ще й їжею, яка навіть не нагадує домашню. Ось чому ми всі так цінуємо ті нечасті можливості зібратися за одним столом і разом пообідати. А коли випадає така нагода хочеться наготувати усілякої смакоти, щоб задовільнити кулінарні пристрасті кожного члена сім'ї. І ті господині, які знаходять на це час і можливість - так і роблять. А ті, яким завжди бракує часу, шукають цікаві рецепти для приготування їжі нашвидкуруч. Потреби і тих, і інших господинь ми, звісно ж, врахували, готуючи цей спецвипуск. Тож надихайтеся цікавими ідеями і даруйте своїм рідним тепло та затишок!
Комплексні обіди на тиждень * Коли немає часу: страви за 30 хвилин * Гаряча сковорідка — страва-конструктор нашвидкуруч * Обід на роботі: що взяти з собою? * Чим здивувати гостей під час святкового обіду *
Збагачуйте скарбницю ваших рецептів новими цікавими ідеями. Бажаємо вам натхнення! І нехай усі ваші кулінарні експерименти будуть вдалими!! Нехай кожен день буде по особливому смачним!
Смачно! № 8 СВ 2021. Що приготувати на обід? Смачно! № 8 СВ 2021. Що приготувати на обід? Смачно! № 8 СВ 2021. Що приготувати на обід? Смачно! № 8 СВ 2021. Що приготувати на обід? Смачно! № 8 СВ 2021. Що приготувати на обід?
d o w n l o a d :
Скачати Смачно! № 8 СВ 2021. Що приготувати на обід? скачать безкоштовно
Завантажити | Download | Скачати

Увага! У вас немає прав для перегляду прихованого тексту.
Друк
Увага! На порталі Uastream.Net не розміщено жодного файлу, наш сайт, це всього лише набір новин і посилань відвідувачів з інших відкритих джерел інтернету. Після завантаження файлів з інших серверів за посиланнями, Ви погоджуєтесь на видалення файлів відразу після ознайомлення. Копіюючи і зберігаючи файли Ви приймаєте на себе всю відповідальність, згідно чинному законодавству. Всі авторські права файлів зберігаються за правовласником.
alert Інформаційне повідомлення
Відвідувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.