UAstream.Net » Книги » Полунін Валерій - Живіть довго! Рецепти Аюрведи для здоров'я і довголіття (2013)
Полунін Валерій - Живіть довго! Рецепти Аюрведи для здоров'я і довголіття (2013)

Це видання включає ефективні давні методики оздоровлення і довголіття, у тому числі спеціальну дієту з урахуванням особливостей організму, програму омолодження за допомогою масляних масажів, аюрведичні рецепти для підтримки імунітету, бадьорості, поліпшення травлення, спеціальний режим дня у відповідності з добовими біоритмами.

Ця унікальна книга, написана В. С. Полуніним, авторитетним лікарем, який присвятив своє життя вивченню стародавніх східних оздоровчих систем.
Сучасна медична наука пильно вивчає стародавні східні оздоровчі системи, заново відкриваючи їх для себе. Дуже часто в тих випадках, коли офіційна медицина виявляється безсилою, реально допомогти хворій людині можуть перевірені тисячоліттями традиційні практики. Аюрведичні методики в наші дні застосовують не лише в приватних клініках, їх активно включають у свої оздоровчі програми і державні медичні установи.

Інформація про книгу:
Назва: Живіть довго! Рецепти Аюрведи для здоров'я і довголіття
Автор: Полунін Валерій
Видавництво: Ексмо
Рік: 2013
Сторінок: 176, іл.
Мова: Російська
Формат: rtf / rar
Розмір: 12,26 Mb

Скачати Полунін Валерій - Живіть довго! Рецепти Аюрведи для здоров'я і довголіття (2013):

Скачати Полунін Валерій - Живіть довго! Рецепти Аюрведи для здоров'я і довголіття (2013) скачать безкоштовно
Завантажити | Download | Скачати

Безкоштовно з Letitbit.net

 

Увага! У вас немає прав для перегляду прихованого тексту.
Друк
Увага! На порталі Uastream.Net не розміщено жодного файлу, наш сайт, це всього лише набір новин і посилань відвідувачів з інших відкритих джерел інтернету. Після завантаження файлів з інших серверів за посиланнями, Ви погоджуєтесь на видалення файлів відразу після ознайомлення. Копіюючи і зберігаючи файли Ви приймаєте на себе всю відповідальність, згідно чинному законодавству. Всі авторські права файлів зберігаються за правовласником.
alert Інформаційне повідомлення
Відвідувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.