UAstream.Net » Книги » Мова запитів 1С:Підприємства 8
Мова запитів 1С:Підприємства 8

Ця книга допоможе початківцям розробникам, не знайомим з SQL, освоїти мову запитів «1С:Підприємства».Запросы - це один з базових механізмів «1С:Підприємства» поряд з вбудованим мовою, який дозволяє читати і обробляти дані, які зберігаються в базі. Для складання запитів «1С:Підприємство» використовує власну мову, заснований на SQL.

Книга також буде корисна і тим, хто має досвід складання SQL-запитів в інших середовищах розробки, оскільки мова запитів «1С:Підприємства» містить значну кількість розширень, орієнтованих на специфіку фінансово-економічних завдань.
У книзі розглядається значна кількість практичних прикладів. Для створення прикладів використана версія 8.3.3.687 платформи «1С:Підприємство».

Автор: Хрустальова О. Ю.
Видавництво: 1С-Паблішинг
Рік видання: 2013
Сторінок: 358
Мова: російська
Формат: PDF
Розмір: 30.74 Мб

Завантажити/Download Мова запитів 1С:Підприємства 8 :

Скачати Мова запитів 1С:Підприємства 8 скачать безкоштовно
Завантажити | Download | Скачати

Безкоштовно з Letitbit.net

 

Увага! У вас немає прав для перегляду прихованого тексту.
Друк
Увага! На порталі Uastream.Net не розміщено жодного файлу, наш сайт, це всього лише набір новин і посилань відвідувачів з інших відкритих джерел інтернету. Після завантаження файлів з інших серверів за посиланнями, Ви погоджуєтесь на видалення файлів відразу після ознайомлення. Копіюючи і зберігаючи файли Ви приймаєте на себе всю відповідальність, згідно чинному законодавству. Всі авторські права файлів зберігаються за правовласником.
alert Інформаційне повідомлення
Відвідувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.