UAstream.Net » Журнали » Жива їжа № 1 св 2022
Жива їжа № 1 св 2022

Название: Жива їжа (Копійка)
Номер: №1 св / 2022
Изд-во: ТОВ "ВД «Європейський вибір»"
Страниц: 16
Язык: украинский
Формат: PDF
Размер: 23,05 Мб

Газета «Живая еда» - полезное издание для тех, кто хочет получать от пищи максимум пользы. На ее страницах - подсказки потребителю, практические советы, разнообразные рецепты на любой вкус, секреты народной медицины, кулинарная магия.
«Пусть ваша пища станет лекарством!» - Гиппократ.

Газета «Жива їжа» – корисне видання для тих, хто хоче отримувати від їжі максимум користі. На її сторінках – підказки споживачу, практичні поради, різноманітні рецепти на будь-який смак, секрети народної медицини, кулінарна магія.
Серед розділів:
«Кулінарна абетка»: сирний пиріг з яйцями та шпинатом, паста по-сицилійськи з томатним соусом та баклажанами, італійський соус песто з броколі, французький цибульний суп з шинкою, свинина по-неаполітанськи * «Вітамінний вибух»: малина * «На здоров’я»: горіх * «Розвінчуємо міфи»: варення * «Правильний вибір»: напої * «Тонкощі дієти»: переїдання * «Домашній лікар»: інулін та ін.
А також: «Таємничий світ» * «Сад та город»: Троянда перероджується: що робити * «Життєві справи»: Способи порятунку від спеки * «Жіночі секрети» * «Ваш юрист» * «Калейдоскоп новин» *
Жива їжа № 1 св 2022 Жива їжа № 1 св 2022
d o w n l o a d:
Скачати Жива їжа № 1 св 2022 скачать безкоштовно
Завантажити | Download | Скачати

Увага! У вас немає прав для перегляду прихованого тексту.
Друк
Увага! На порталі Uastream.Net не розміщено жодного файлу, наш сайт, це всього лише набір новин і посилань відвідувачів з інших відкритих джерел інтернету. Після завантаження файлів з інших серверів за посиланнями, Ви погоджуєтесь на видалення файлів відразу після ознайомлення. Копіюючи і зберігаючи файли Ви приймаєте на себе всю відповідальність, згідно чинному законодавству. Всі авторські права файлів зберігаються за правовласником.
alert Інформаційне повідомлення
Відвідувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.