UAstream.Net » Книги » «Братня» навала. Війни Росії проти України ХІІ-ХХІ ст.
«Братня» навала. Війни Росії проти України ХІІ-ХХІ ст.

Назва: «Братня» навала. Війни Росії проти України ХІІ-ХХІ ст.
Автор: В. Брехуненко, В. Ковальчук, М. Ковальчук, В. Корнієнко
Вид-во: К.: ПП Брехуненко Н.А.
ISBN: 978-966-02-7743-4
Рік: 2016
Формат: djvu
Кількість сторінок: 248
Розмір: 13,7 Мб
Мова: українська

У книзі в науково-популярному форматі розглядаються численні російсько-українські війни включно з Вітчизняною війною українців за незалежність, яка розпочалася зі вторгнення російських окупантів в Україну в лютому 2014 р. Простежено, що коріння цих війн сягають XII ст. Показано, що саме війни як втілення постійних агресивних планів Московії / росії заволодіти українськими землями визначали головну вісь російсько-українських стосунків. Описано мотиви, визрівання та хронологію війн, перебіг військових дій, наслідки війн та їхній вплив на українську перспективу. Вітчизняна війна, яку Україні доводиться вести з 2014 р., розглядається на тлі перегуків між путінською агресією та московськими стратегіями війн проти України XV-XX ст.
Для всіх, хто цікавиться історією українсько-російських стосунків та історією України загалом.
За загальною редакцією Віктора Брехуненка
«Братня» навала. Війни Росії проти України ХІІ-ХХІ ст. «Братня» навала. Війни Росії проти України ХІІ-ХХІ ст. «Братня» навала. Війни Росії проти України ХІІ-ХХІ ст. «Братня» навала. Війни Росії проти України ХІІ-ХХІ ст. «Братня» навала. Війни Росії проти України ХІІ-ХХІ ст. «Братня» навала. Війни Росії проти України ХІІ-ХХІ ст.
d o w n l o a d :
Скачати «Братня» навала. Війни Росії проти України ХІІ-ХХІ ст. скачать безкоштовно
Завантажити | Download | Скачати

Увага! У вас немає прав для перегляду прихованого тексту.
Друк
Увага! На порталі Uastream.Net не розміщено жодного файлу, наш сайт, це всього лише набір новин і посилань відвідувачів з інших відкритих джерел інтернету. Після завантаження файлів з інших серверів за посиланнями, Ви погоджуєтесь на видалення файлів відразу після ознайомлення. Копіюючи і зберігаючи файли Ви приймаєте на себе всю відповідальність, згідно чинному законодавству. Всі авторські права файлів зберігаються за правовласником.
alert Інформаційне повідомлення
Відвідувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.