UAstream.Net » Книги » Багряна королева - В. Авеярд
Багряна королева - В. Авеярд

Назва: Багряна королева (Книга 1)
Автор: Вікторія Авеярд
Вид-во: К.: «Наш Формат»
ISBN: 978-617-7513-64-2
Рік: 2017
Стор.: 332
Формат: djvu
Розмір: 3,46 Мб
Мова: українська

Сімнадцятирічній Марі Барров усе життя не щастить. Вона народилася в радіоактивній пустці постапокаліптичного світу, до того ж у його найупослідженішому прошарку багряних. Її ось-ось відправлять на нескінченну війну, із якої більшість не повертається, та ще й найкращого друга не вдається порятувати від цієї долі. Мара не належить до панівної еліти з надприродними здібностями, вона надбала небезпечних ворогів, які впевнені: ця дівчина може зруйнувати усталений світовий лад. Несподівано для себе Мара опиняється у вирі політичних інтриг і таємного руху спротиву й незабаром розуміє, що саме вона може змінити хід історії. Вона ні в чому не може бути певною, крім того, що революція неминуча, а зрадити може кожен.
Палка шанувальниця «Володаря перснів», «Гаррі Поттера» та «Пісні льоду та полум’я» Вікторія Авеярд почала писати цю книжку в 22 роки, повернувшись після університету додому. Дебютна книжка Вікторії Авеярд «Багряна королева» майже одразу здобула шалену популярність у молоді, отримала низку нагород, стала бестселером New York Times та USA Today. Її вже перекладено на 39 мов. Лише в США продано понад 1,3 млн примірників. Це перша із чотирьох книжок фентезі-серії про Мару Барров, яку читають в усьому світі.
P.S. Оригінальна назва: Red Queen (Red Queen #1) by Victoria Aveyard. Перекладач - Ярослава Стріха.
Обробка - balik2

d o w n l o a d:
Скачати Багряна королева - В. Авеярд скачать безкоштовно
Завантажити | Download | Скачати

Увага! У вас немає прав для перегляду прихованого тексту.
Друк
Увага! На порталі Uastream.Net не розміщено жодного файлу, наш сайт, це всього лише набір новин і посилань відвідувачів з інших відкритих джерел інтернету. Після завантаження файлів з інших серверів за посиланнями, Ви погоджуєтесь на видалення файлів відразу після ознайомлення. Копіюючи і зберігаючи файли Ви приймаєте на себе всю відповідальність, згідно чинному законодавству. Всі авторські права файлів зберігаються за правовласником.
alert Інформаційне повідомлення
Відвідувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.