UAstream.Net » Книги » Китайський календар на 100 років для фен-шуй, астрології і "Книги Змін" (2005)
Китайський календар на 100 років для фен-шуй, астрології і "Книги Змін" (2005)

Шосте, доповнене і виправлене видання традиційного китайського календаря, життєво необхідного для вивчення та практики мистецтва фен-шуй і тільки в нашому варіанті повністю русифікованого. Жодних ієрогліфів! Зручні для користування таблиці містять дати (роки, місяці, дні) у форматах загальноприйнятого західного і китайського місячного календаря

небесні стовбури і земні гілки для кожного року, місяця і дня; 28 сузір'їв-сю днів; 9 чисел-гуа для років, місяців і днів; 12 "індикаторів успіху" для днів; вказані дні початку не тільки місячних місяців, але і сонячних періодів-ци, використовуваних в китайському календарному провіщення. Той, хто серйозно практикує фен-шуй і астрологію, цікавиться космічними ритмами і їх впливом на життя на Землі, - це оцінить видання по достоїнству. Можна забути про складні формулах і знайти всі важливі дані для будь-якого дні 1930-2030 рр., просто відкривши календар на потрібній сторінці. У книгу включено докладний опис структури китайського календаря і семи проріцательних систем, заснованих на ньому.

Інформація про книгу:
Назва: Китайський календар на 100 років для фен-шуй, астрології і "Книги Змін"
Автор: о. костенко, В. Півників
Видавництво: Софія
Рік: 2005
Кількість сторінок: 353
Формат: djvu
Розмір: 46.6 Mb

Скачати Китайський календар на 100 років для фен-шуй, астрології і "Книги Змін" (2005):

Скачати Китайський календар на 100 років для фен-шуй, астрології і "Книги Змін" (2005) скачать безкоштовно
Завантажити | Download | Скачати

Безкоштовно з Letitbit.net

 

Увага! У вас немає прав для перегляду прихованого тексту.
Друк
Увага! На порталі Uastream.Net не розміщено жодного файлу, наш сайт, це всього лише набір новин і посилань відвідувачів з інших відкритих джерел інтернету. Після завантаження файлів з інших серверів за посиланнями, Ви погоджуєтесь на видалення файлів відразу після ознайомлення. Копіюючи і зберігаючи файли Ви приймаєте на себе всю відповідальність, згідно чинному законодавству. Всі авторські права файлів зберігаються за правовласником.
alert Інформаційне повідомлення
Відвідувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.