UAstream.Net » Книги » С. П. Кашин - Готуємо на пару. 1000 найкращих рецептів (2013)
С. П. Кашин - Готуємо на пару. 1000 найкращих рецептів (2013)

Для багатьох не секрет, що найбільш дієтичною їжею вважається їжа, приготована на пару. Однак навіть люди, які щиро прагнуть вести здоровий спосіб життя, далеко не завжди вибирають парову кухню.

Деякі вважають, що це дуже корисно, але зовсім не смачно; хтось упевнений, що готувати на пару занадто клопітно; кому ніяк не вдається придбати відповідну модель пароварки і так далі, а в результаті люди їдять гамбургери і піцу, незважаючи на бажання правильно харчуватись та зберігати молодість, красу і здоров'я на довгі роки.
Багато в чому таке положення справ обумовлене недоліком інформації. Наша книга створена для того, щоб виправити ситуацію. Ми на власному досвіді переконалися в тому, що готувати на пару дуже просто, що їжа виходить не тільки корисною, але і по-справжньому смачною. Ми впевнені, що ви не пошкодуєте, спробувавши готувати за нашими рецептами. І якщо б це було відомо всім, можливо, варіння на пару стала найпопулярнішим способом приготування їжі, а люди - більш здоровими, енергійними і задоволеними життям. Ми дуже сподіваємося, що рецепти, представлені в нашій книзі, допоможуть вам розібратися, чому варіння на пару - оптимальний спосіб приготування їжі, і ви задумаєтеся про те, щоб скористатися перевагами парової кухні. Хоча правильне харчування не вирішить всіх ваших проблем і зовсім не обов'язково зробить вас щасливими, це крок у правильному напрямку. І якщо ця книга допоможе вам його зробити - значить, ми працювали не даремно.

Інформація про книгу:
Назва: Готуємо на пару. 1000 найкращих рецептів
Автор: С. П. Кашин
Рік видання: 2013
Видавництво: Рипол Класик
Формат: FB2
Мова: російська
Сторінок: 112
Розмір: 3.3 MB

Скачати С. П. Кашин - Готуємо на пару. 1000 найкращих рецептів (2013):

Скачати С. П. Кашин - Готуємо на пару. 1000 найкращих рецептів (2013) скачать безкоштовно
Завантажити | Download | Скачати

Безкоштовно з Letitbit.net

 

Увага! У вас немає прав для перегляду прихованого тексту.
Друк
Увага! На порталі Uastream.Net не розміщено жодного файлу, наш сайт, це всього лише набір новин і посилань відвідувачів з інших відкритих джерел інтернету. Після завантаження файлів з інших серверів за посиланнями, Ви погоджуєтесь на видалення файлів відразу після ознайомлення. Копіюючи і зберігаючи файли Ви приймаєте на себе всю відповідальність, згідно чинному законодавству. Всі авторські права файлів зберігаються за правовласником.
alert Інформаційне повідомлення
Відвідувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.