UAstream.Net » Книги » Террі Пратчетт. Злодій Часу (Аудіокнига в МР3)
Террі Пратчетт. Злодій Часу (Аудіокнига в МР3)

"Злодій часу" - фентезі відомого англійського письменника Тері Пратчетта, написано в 2001 році. Російською мовою видана в 2010 році. Двадцять шоста книга із серії циклу "Плоский мир", п'ята книга з циклу про Смерть.

Аудитори наносять удар у відповідь. На цей раз вони вирішили зловити в пастку Час - зупинити його (вірніше, в реаліях Плоского світу - її) і нарешті покінчити з ненависною життям. Але на шляху аудиторів в черговий раз постає Смерть і його внучка Сьюзен. І як це заведено на Плоскому світі, у кожної історії повинні бути спостерігачі. Ось і за цим спостерігає маленький лисий чоловічок з мітлою в руках, метельщик Лю-Цзе...

Рік: 2013
Автор: Террі Пратчетт
Назва: Злодій Часу
Жанр: фентезі
Читає: Сергій Кірсанов
Тривалість (час звучання): 12:53:36
Формат: MP3
Бітрейт: 96 kb/s
Видавництво: Ніде не купиш
Розмір: 517,3 Mb

Скачати Террі Пратчетт. Злодій Часу (Аудіокнига в МР3)

Скачати Террі Пратчетт. Злодій Часу (Аудіокнига в МР3) скачать безкоштовно
Завантажити | Download | Скачати

Увага! У вас немає прав для перегляду прихованого тексту.
Друк
Увага! На порталі Uastream.Net не розміщено жодного файлу, наш сайт, це всього лише набір новин і посилань відвідувачів з інших відкритих джерел інтернету. Після завантаження файлів з інших серверів за посиланнями, Ви погоджуєтесь на видалення файлів відразу після ознайомлення. Копіюючи і зберігаючи файли Ви приймаєте на себе всю відповідальність, згідно чинному законодавству. Всі авторські права файлів зберігаються за правовласником.
alert Інформаційне повідомлення
Відвідувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.