UAstream.Net » Книги » Зведені таблиці в Microsoft Excel 2010
Зведені таблиці в Microsoft Excel 2010

Навчитеся швидко і легко аналізувати будь-які дані з будь-яких джерел з допомогою зведених таблиць Excel 2010. Використовуйте зведені таблиці та зведені діаграми Excel 2010 для отримання різноманітних динамічних звітів за лічені хвилини.

Завдяки цим звітам ви зможете точно оцінити стан справ у вашій компанії і постійно контролювати ситуацію.
Навіть якщо ви ніколи раніше не створювали зведених таблиць, після прочитання книги ви зможете в повному обсязі скористатися їх неймовірною гнучкістю і аналітичної міццю. Ви також навчитеся працювати з безкоштовно поширюваної надбудовою PowerPivot, що дозволяє обробляти величезні масиви даних з різних джерел. Ще ніколи вивчення передових методик роботи зі зведеними таблицями та діаграмами не було настільки простим! У цій книзі ви знайдете прості покрокові інструкції, практикуми і навіть готові приклади зведених таблиць, покликані допомогти при виконанні бізнес-аналізу.

Автор: Б. Джелен, М. Александер
Видавництво: Вільямс
Рік видання: 2011
Сторінок: 464
Мова: російська
Формат: DJVU
Розмір: 28,1 Мб

Завантажити/Download Зведені таблиці в Microsoft Excel 2010 :

Скачати Зведені таблиці в Microsoft Excel 2010 скачать безкоштовно
Завантажити | Download | Скачати

Безкоштовно з Letitbit.net

 

Увага! У вас немає прав для перегляду прихованого тексту.
Друк
Увага! На порталі Uastream.Net не розміщено жодного файлу, наш сайт, це всього лише набір новин і посилань відвідувачів з інших відкритих джерел інтернету. Після завантаження файлів з інших серверів за посиланнями, Ви погоджуєтесь на видалення файлів відразу після ознайомлення. Копіюючи і зберігаючи файли Ви приймаєте на себе всю відповідальність, згідно чинному законодавству. Всі авторські права файлів зберігаються за правовласником.
alert Інформаційне повідомлення
Відвідувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.