UAstream.Net » Книги » Microsoft Office 2010 Самовчитель
Microsoft Office 2010 Самовчитель

Самовчитель по Microsoft Office 2010 призначений для тих читачів, які вже мають певний досвід роботи з комп'ютером і хочуть познайомитися з можливостями додатків широко поширеного пакету програм компанії Microsoft.

У книзі описані стандартні прийоми роботи в операційній системі Windows, текстовому редакторі Word, редакторі електронних таблиць Excel. Крім того, ви познайомитеся з можливостями PowerPoint, призначеного для підготовки презентацій, з професійною системою управління базами даних Access.
Особлива увага приділяється питанням взаємодії додатків пакету Office 2010 один з одним. Численні вправи допоможуть освоїти отримані знання і застосувати їх на практиці.

Автор: Ю. Стоцький, А. Васильєв, В. Теліна
Видавництво: Пітер
Рік видання: 2011
Сторінок: 432
Мова: російська
Формат: PDF
Розмір: 22,7 Мб

Завантажити/Download Microsoft Office 2010 Самовчитель :

Скачати Microsoft Office 2010 Самовчитель скачать безкоштовно
Завантажити | Download | Скачати

Безкоштовно з Letitbit.net

 

Увага! У вас немає прав для перегляду прихованого тексту.
Друк
Увага! На порталі Uastream.Net не розміщено жодного файлу, наш сайт, це всього лише набір новин і посилань відвідувачів з інших відкритих джерел інтернету. Після завантаження файлів з інших серверів за посиланнями, Ви погоджуєтесь на видалення файлів відразу після ознайомлення. Копіюючи і зберігаючи файли Ви приймаєте на себе всю відповідальність, згідно чинному законодавству. Всі авторські права файлів зберігаються за правовласником.
alert Інформаційне повідомлення
Відвідувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.