UAstream.Net » Книги » Марк Алданов. Дев'яте термідора (Аудіокнига МР3)
Марк Алданов. Дев'яте термідора (Аудіокнига МР3)

Роман "Дев'яте термідора" присвячений повалення диктатури якобінців і загибелі їх лідера Максиміліана Робесп'єра в 1801 році. Автор знайшов дуже витончене пояснення загадки смерті французскою диктатора.

Від зміни декорацій і діючих осіб нічого не змінюється. Світ сам по собі прекрасний і життя неповторна, але людське існування з його грою пристрастей і примітивною боротьбою честолюбий, з танцем випадковостей позбавлене сенсу. І прав Державін: "Життя наше є якийсь куля, що висить на тонкій волосині". Тоді варто метушитися? До цієї думки приходить на віддаленому острові великий імператор, до неї починає приходити і головний герой цієї серії романів Юлій Штааль, підхоплений життєвим вихором і несоме їм невідомо куди, невідомо навіщо...

Рік: 2013
Автор: Алданов Марк Олександрович
Назва: Дев'яте термідора
Виконавець: Телегіна Тетяна
Жанр: Історичний роман
Видавництво: Ніде не купиш
Якість: mp3, cbr, 96 kbps, 44 kHz, Mono
Тривалість: 14:55:22
Розмір: 592,41 mb

Завантажити Марк Алданов. Дев'яте термідора (Аудіокнига МР3)

Скачати Марк Алданов. Дев'яте термідора (Аудіокнига МР3) скачать безкоштовно
Завантажити | Download | Скачати

Безкоштовно з Letitbit.net

 

Увага! У вас немає прав для перегляду прихованого тексту.
Друк
Увага! На порталі Uastream.Net не розміщено жодного файлу, наш сайт, це всього лише набір новин і посилань відвідувачів з інших відкритих джерел інтернету. Після завантаження файлів з інших серверів за посиланнями, Ви погоджуєтесь на видалення файлів відразу після ознайомлення. Копіюючи і зберігаючи файли Ви приймаєте на себе всю відповідальність, згідно чинному законодавству. Всі авторські права файлів зберігаються за правовласником.
alert Інформаційне повідомлення
Відвідувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.