UAstream.Net » Книги » З# 5.0 Кишеньковий довідник
З# 5.0 Кишеньковий довідник

Якщо вам потрібна відповідь на питання по програмуванню мовою C# 5.0, цей практичний і точно сфокусований довідник допоможе вам швидко знайти відповідь без довгих передмов і громіздких прикладів. Дана книга є ідеальним коротким довідником, який легко перегортати.

Якщо ви вже знаєте мови Java, C++ або попередні версії мови C#, то потрібну інформацію знайдете дуже швидко.
Книга є ідеальним коротким довідником, що дозволяє швидко знайти вичерпну інформацію по мові C# 5. В ній викладені всі основні теми, що стосуються мови C# 5.0, як основи, так і більш складні теми, такі як перевантаження операторів, обмеження, коваріантного і контравариантность, ітератори, типи, що допускають нульове значення, запозичення операторів, лямбда-вирази і замикання. Крім того у книзі викладена інформація про мову LINQ, починаючи з послідовностей, відкладеного виконання і стандартних операторів запиту і закінчуючи повним довідником за виразами запиту. Описані динамічне зв'язування і нові асинхронні функції в мові C# 5.0, а також питання, що стосуються небезпечного код і покажчики, власні атрибути, директиви препроцесорів і документація XML.

Автор: Джозеф Албахарі, Бен Албахарі
Видавництво: Вільямс
Рік видання: 2013
Сторінок: 288, іл.
Мова: російська
Формат: PDF
Розмір: 15,32 Mb

Завантажити/Download З# 5.0 Кишеньковий довідник :

Скачати З# 5.0 Кишеньковий довідник скачать безкоштовно
Завантажити | Download | Скачати

Безкоштовно з Letitbit.net

 

Увага! У вас немає прав для перегляду прихованого тексту.
Друк
Увага! На порталі Uastream.Net не розміщено жодного файлу, наш сайт, це всього лише набір новин і посилань відвідувачів з інших відкритих джерел інтернету. Після завантаження файлів з інших серверів за посиланнями, Ви погоджуєтесь на видалення файлів відразу після ознайомлення. Копіюючи і зберігаючи файли Ви приймаєте на себе всю відповідальність, згідно чинному законодавству. Всі авторські права файлів зберігаються за правовласником.
alert Інформаційне повідомлення
Відвідувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.