UAstream.Net » Книги » HTML5 та CSS3 Розробка сайтів для будь-яких браузерів і пристроїв
HTML5 та CSS3 Розробка сайтів для будь-яких браузерів і пристроїв

Сьогодні як ніколи гостро стоїть проблема адаптивного веб-дизайну. Все більше планшетних комп'ютерів, смартфонів і навіть телевізорів використовується для виходу в Інтернет. Розробникам веб-сторінок потрібно брати до уваги величезну різноманітність розмірів екранів, а також враховувати особливості відповідного інтерфейсу взаємодії.

Адаптивний веб-дизайн дозволяє найкращим чином відобразити вміст сайтів на екранах пристроїв, використовуваних для перегляду. При цьому веб-сторінки будуть добре виглядати на дисплеях не тільки сучасних пристроїв, але і тих, що з'являться найближчим часом.
Почніть розробляти сайти у відповідності з новою методологією адаптивного веб-дизайну, завдяки чому вони будуть красиво відображатися на екранах будь-яких розмірів. Читайте цю книгу, попутно створюючи і покращуючи адаптивні веб-дизайни з використанням HTML5 і CSS3. Ви навчитеся застосовувати на практиці нові технології і методики, покликані стати інструментами майбутнього для веб-розробників клієнтських додатків.

Автор: Фрайн Б.
Видавництво: Пітер
Рік видання: 2014
Сторінок: 304, іл.
Мова: російська
Формат: PDF
Розмір: 18,42 Mb

Завантажити/Download HTML5 і CSS3 Розробка сайтів для будь-яких браузерів і пристроїв :

Скачати HTML5 та CSS3 Розробка сайтів для будь-яких браузерів і пристроїв скачать безкоштовно
Завантажити | Download | Скачати

Безкоштовно з Letitbit.net

 

Увага! У вас немає прав для перегляду прихованого тексту.
Друк
Увага! На порталі Uastream.Net не розміщено жодного файлу, наш сайт, це всього лише набір новин і посилань відвідувачів з інших відкритих джерел інтернету. Після завантаження файлів з інших серверів за посиланнями, Ви погоджуєтесь на видалення файлів відразу після ознайомлення. Копіюючи і зберігаючи файли Ви приймаєте на себе всю відповідальність, згідно чинному законодавству. Всі авторські права файлів зберігаються за правовласником.
alert Інформаційне повідомлення
Відвідувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.