UAstream.Net » Книги » Анхель де Куатьэ. Маленька принцеса. П'ята Скрижалі Завіту (Аудіокнига)
Анхель де Куатьэ. Маленька принцеса. П'ята Скрижалі Завіту (Аудіокнига)

У кожному колись жив дитина - він міг, наче рентген, щоб просвітити наскрізь пообідала удава. Чи побачити живого баранчика в коробці, намальованої на паперовому аркуші. Але головне - він знав правду, він знав все як є. У нього не було подвійного дна. Він сам був і маленькою планетою, і космосом навколо неї. Він був усім, самим життям. Але де він тепер? "Навіщо цей хлопчик покінчив життя самогубством?".
Чи ми знаємо правду про себе? Давно ми заглядали в своє серце? Та й чи готові ми до цієї аудієнції? А адже від цього залежить все наше життя. Без цього її немає. Просто не може бути. Підлаштовуватися до світу, пристосовуватися до світу, миритися з світом - ось спокуса, якому не в силах протистояти людська душа.
Історія пошуків п'ятої скрижалі захоплює і тримає в напрузі з першої ж сторінки. Анхель і Данила виявляються заручниками страшної і небезпечної гри.

Назва: Маленька принцеса. П'ята Скрижалі Завіту
Автор: Анхель де Куатьэ
Жанр: Проза
Видавництво: Ніде не купиш
Рік випуску: 2013
Тип: аудіокнига
Читає: Грачова Наталія
Мова: Російська
Час звучання: 03:46:10
Формат: MP3
Бітрейт аудіо: 96 кбіт/c
Розмір: 152.61 Мb

Скачати Анхель де Куатьэ. Маленька принцеса. П'ята Скрижалі Завіту (Аудіокнига)

Скачати Анхель де Куатьэ. Маленька принцеса. П'ята Скрижалі Завіту (Аудіокнига) скачать безкоштовно
Завантажити | Download | Скачати

Увага! У вас немає прав для перегляду прихованого тексту.
Друк
Увага! На порталі Uastream.Net не розміщено жодного файлу, наш сайт, це всього лише набір новин і посилань відвідувачів з інших відкритих джерел інтернету. Після завантаження файлів з інших серверів за посиланнями, Ви погоджуєтесь на видалення файлів відразу після ознайомлення. Копіюючи і зберігаючи файли Ви приймаєте на себе всю відповідальність, згідно чинному законодавству. Всі авторські права файлів зберігаються за правовласником.
alert Інформаційне повідомлення
Відвідувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.