UAstream.Net » Книги » Анхель де Куатьэ. Сповідь Люцифера. Шоста Скрижалі Завіту (Аудіокнига)
Анхель де Куатьэ. Сповідь Люцифера. Шоста Скрижалі Завіту (Аудіокнига)

Суть життя... Є вона? Одні з нас живуть, тому що люблять, інші - тому що бояться померти. Але одне це і те ж - "наповнити життя сенсом" і "відшукати сенс життя"? Нова книга Анхеля де Куатьэ написана з такою силою почуттів, що залишитися байдужим до його "Сповіді" просто неможливо. Головна героїня Саша, палаюча пристрастями Дантовского пекла, пройде у своєму езотеричному подорожі від однієї іпостасі людської істоти до іншого - від тіла, до свідомості, а від свідомості - до духу. Щоб у кінці цього шляху побачити Світло, який відкриває сенс людського життя.
Вірити в світло навіть на дні безодні, бачити Його і в непроглядній тьмі ада, пам'ятати про Нього, що б не трапилося, нести в собі і помічати в інших - ось урок, який дає нам шоста Скрижалі Завіту. Залишилася ще одна скрижаль, останній крок, остання таємниця...

Назва: Сповідь Люцифера. Шоста Скрижалі Завіту
Автор: Анхель де Куатьэ
Жанр: Проза
Видавництво: Ніде не купиш
Рік випуску: 2013
Тип: аудіокнига
Читає: Панкратова Людмила
Мова: Російська
Час звучання: 04:22:53
Формат: MP3
Бітрейт аудіо: 96 кбіт/c
Розмір: 177.92 Мb

Скачати Анхель де Куатьэ. Сповідь Люцифера. Шоста Скрижалі Завіту (Аудіокнига)

Скачати Анхель де Куатьэ. Сповідь Люцифера. Шоста Скрижалі Завіту (Аудіокнига) скачать безкоштовно
Завантажити | Download | Скачати

Увага! У вас немає прав для перегляду прихованого тексту.
Друк
Увага! На порталі Uastream.Net не розміщено жодного файлу, наш сайт, це всього лише набір новин і посилань відвідувачів з інших відкритих джерел інтернету. Після завантаження файлів з інших серверів за посиланнями, Ви погоджуєтесь на видалення файлів відразу після ознайомлення. Копіюючи і зберігаючи файли Ви приймаєте на себе всю відповідальність, згідно чинному законодавству. Всі авторські права файлів зберігаються за правовласником.
alert Інформаційне повідомлення
Відвідувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.