UAstream.Net » Книги » Журавльова Валентина. Зірка психології (Аудіокнига)
Журавльова Валентина. Зірка психології (Аудіокнига)

Ігор Князєв: «Після появи збірки «Сай-Фай 2» надійшло досить багато прохань продовжити цикл про Кірі Сафран. Три з них написані в кінці 60-х, а ще три маленьких - в 80-х. Всі розповіді, на наш погляд, куди більш підходять під визначення «наукова фантастика», ніж багато з творів шанованих і улюблених американських класиків жанру, представляють дуже приємні фантастичні анекдоти або пригоди, до науки як такої відношення не мають. Валентина Журавльова чесно пише про науці.
Дуже приваблюють її м'який гумор, розум і, звичайно, неповторна атмосфера 60-х, такий собі lounge, коли сік продавався у великих скляних тубах, влітку всі прагнули вирватися на Чорне море, а в кінотеатрах йшли «Людина-амфібія» і «Туманність Андромеди».

Назва: Зірка психології
Автор: Журавльова Валентина
Жанр: Наукова фантастика
Видавництво: Ніде не купиш
Рік випуску: 2012
Тип: аудіокнига
Читає: Князевы Наталія і Ігор
Мова: Російська
Час звучання: 04:27:19
Формат: MP3
Бітрейт аудіо: 128 кбіт/c
Розмір: 238.39 Мb

Скачати Журавльова Валентина. Зірка психології (Аудіокнига)

Скачати Журавльова Валентина. Зірка психології (Аудіокнига) скачать безкоштовно
Завантажити | Download | Скачати

Увага! У вас немає прав для перегляду прихованого тексту.
Друк
Увага! На порталі Uastream.Net не розміщено жодного файлу, наш сайт, це всього лише набір новин і посилань відвідувачів з інших відкритих джерел інтернету. Після завантаження файлів з інших серверів за посиланнями, Ви погоджуєтесь на видалення файлів відразу після ознайомлення. Копіюючи і зберігаючи файли Ви приймаєте на себе всю відповідальність, згідно чинному законодавству. Всі авторські права файлів зберігаються за правовласником.
alert Інформаційне повідомлення
Відвідувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.