UAstream.Net » Книги » Бінг Джорджія. Моллі Мун зупиняє час (Аудіокнига)
Бінг Джорджія. Моллі Мун зупиняє час (Аудіокнига)

Моллі Мун - дівчинка, в якої немає батьків, але є дивовижні гіпнотичні здібності. На прохання однієї знайомої вона відправляється в Америку, щоб розібратися в злочинних справах мільярдера Клетса. Дівчинка виявляється віч-на-віч зі страшним і сильним супротивником.
Праймо Клетс - майстерний гіпнотизер, підпорядкував собі уми найяскравіших голлівудських зірок і виношує плани стати президентом США, а потім і всього світу.
Опинившись в Лос-Анджелесі, Моллі, її друг Роккі і пес Петулька проникають на церемонію вручення "Оскарів", і наслідки їх авантюри виявляються непередбачуваними.
У ході пригод Моллі робить приголомшливе відкриття - вона здатна зупиняти час! Їй доводиться не раз використовувати це вміння на практиці. Крім цього, Моллі, нарешті, розгадує таємницю свого народження...

Назва: Моллі Мун зупиняє час
Автор: Бінг Джорджія
Жанр: Для дітей, Дитяча фантастика, Пригоди
Видавництво: Ніде не купиш
Жанр: Для дітей, Дитяча фантастика, Пригоди
Рік випуску: 2012
Тип: аудіокнига
Читає: Леонтина Броцкая
Мова: Російська
Час звучання: 10:45:04
Формат: MP3
Бітрейт аудіо: 96 кбіт/c
Розмір: 451.74 Мb

Скачати Бінг Джорджія. Моллі Мун зупиняє час (Аудіокнига)

Скачати Бінг Джорджія. Моллі Мун зупиняє час (Аудіокнига) скачать безкоштовно
Завантажити | Download | Скачати

Увага! У вас немає прав для перегляду прихованого тексту.
Друк
Увага! На порталі Uastream.Net не розміщено жодного файлу, наш сайт, це всього лише набір новин і посилань відвідувачів з інших відкритих джерел інтернету. Після завантаження файлів з інших серверів за посиланнями, Ви погоджуєтесь на видалення файлів відразу після ознайомлення. Копіюючи і зберігаючи файли Ви приймаєте на себе всю відповідальність, згідно чинному законодавству. Всі авторські права файлів зберігаються за правовласником.
alert Інформаційне повідомлення
Відвідувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.