UAstream.Net » Книги » Ле Гуїн Урсула - Місто ілюзій (Аудіокнига)
Ле Гуїн Урсула - Місто ілюзій (Аудіокнига)

Головний герой цієї битви - Рамаррен - Фальк, прибулець з останньої вільної колонії землян Верель, двічі вбитий на цій війні разумов і двічі відроджений, що має в останній лінії оборони тільки пам'ять, і єдина зброя якого - правда. З унікального досвіду і спостережень Фалька за життям землян під час довгої подорожі до Ес Тоху, знань і умінь телепата Рамаррена, які пронесли через віки забуття традицій далекого Вереля і слів священної Книги останніх землян выкуется нове, небачене зброю проти ворога.
Це роман про першому виграному в довгій війні битві, яка, можливо, приведе через роки до Перемоги, історія відродження надії, слабкому лучике в тумані з брехні і обману. Саме про це говорить Ле Гуїн з першої до останньої сторінки кращого твору Хейнского циклу - «Місто
ілюзій».

Назва: Місто ілюзій
Автор: Ле Гуїн Урсула
Жанр: Фантастика, фентезі
Видавництво: Аудіокнига своїми руками
Рік випуску: 2013
Тип: аудіокнига
Читає: Міла Радий
Мова: Російська
Час звучання: 09:27:17
Формат: MP3
Бітрейт аудіо: 128 кбіт/c
Розмір: 535.65 Мb

Скачати Ле Гуїн Урсула - Місто ілюзій (Аудіокнига)

Скачати Ле Гуїн Урсула - Місто ілюзій (Аудіокнига) скачать безкоштовно
Завантажити | Download | Скачати

Увага! У вас немає прав для перегляду прихованого тексту.
Друк
Увага! На порталі Uastream.Net не розміщено жодного файлу, наш сайт, це всього лише набір новин і посилань відвідувачів з інших відкритих джерел інтернету. Після завантаження файлів з інших серверів за посиланнями, Ви погоджуєтесь на видалення файлів відразу після ознайомлення. Копіюючи і зберігаючи файли Ви приймаєте на себе всю відповідальність, згідно чинному законодавству. Всі авторські права файлів зберігаються за правовласником.
alert Інформаційне повідомлення
Відвідувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.