UAstream.Net » Книги » Серія книг: 500 схем для радіоаматорів
Серія книг: 500 схем для радіоаматорів

Серія книг 500 схем для радіоаматорів, більша частина яких випущена видавництвом "Наука і техніка" (р. Санкт-Петербург), хоча перші чотири випуски були опубліковані видавництвом SASHKIN SOFT (р. Уфа).

Книги комплекту орієнтовані на радіоаматорів, фахівців, які займаються впровадженням електроніки в різних галузях науки і виробництва, а також на тих, хто захоплюється самодіяльним технічною творчістю.

В окремому архіві представлено вміст компакт-диска, який додавався до оригінального видання книги "500 схем для радіоаматорів. Сучасна схемотехніка у висвітленні" (авт. Давиденко Ю.М.).

•• 500 практичних схем на ІС / Ленк Джон. М.: ДМК Прес, 2001, 440 с.
У книзі відомого американського фахівця по електроніці Дж.Ленка зібрана інформація з найпоширеніших типів інтегральних мікросхем і схемотехнічними рішеннями, то що потрібно фахівцям по електроніці. У книзі розглянуто понад 500 робочих схем, пояснені принципи їх функціонування і особливості застосування.

•• 500 практичних схем на ИС_ / Уїтсон Джеймс. М.: Світ, 1992, 375 с.
Книга американського інженера містить більше 500 практичних електронних схем, побудованих на ІС. У ній зібрані різноманітні схеми підсилювачів, генераторів, лічильників, інтерфейсних та оптоелектронних схем, вузлів, побудованих на основі мікропроцесорів, пристроїв охоронної сигналізації, звукових, високочастотних і зв'язних схем.

•• 500 схем для радіоаматорів. Дистанційне керування моделями / Днищенко В.А. СПб.: Наука і техніка, 2007, 456 с.
Представлені схемні рішення дистанційного керування моделями. Читач познайомиться з принципами функціонування та практичної схемотехнікою. Всі розглянуті конструкції виконані на сучасній елементній базі, схеми супроводжуються докладними описами, малюнками друкованих плат, рекомендаціями по збірці і налаштування.

•• 500 схем для радіоаматорів. Джерела живлення / Семьян А.П. СПб.: Наука і техніка, 2005, 408 с.
У книзі представлені схемні рішення джерел живлення. Схеми не повторюють один одного, містять певні елементи оригінальності, розташовуються в послідовності «від простого до складного». Приводиться короткого опису цілком достатньо для самостійного виготовлення сподобалася конструкції. Авторські права на розглянуті в книзі схеми належать відповідним розробникам і видавцям, про що зроблені відповідні посилання по тексту. У зазначених першоджерелах можна знайти докладний опис розглянутих у книзі пристроїв.

•• 500 схем для радіоаматорів. Приймачі / Семьян А.П. СПб.: Наука і техніка, 2004, 192 с.
Представлені в книзі схемні рішення приймачів не повторюють один одного і містять певні елементи оригінальності, розташовуючись в черговості «від простого до складного». Наведені описи цілком достатні для самостійного виготовлення сподобалася конструкції. Про авторські права зроблені відповідні посилання по тексту, причому в зазначених першоджерелах можна знайти докладний опис розглянутих у книзі пристроїв.

•• 500 схем для радіоаматорів. Радіостанції та трансивери / Семьян А.П. СПб.: Наука і техніка, 2006, 266 с.
У книзі наведено конструкції пристроїв, які дозволяють організувати радіозв'язок на відстані, причому багато описи містять малюнок друкованої плати, що значно полегшує відтворення сподобалася конструкції. Схеми розташовуються в черговості «від простого до складного». Приводиться короткого опису цілком достатньо для самостійного виготовлення обраної конструкції. Авторські права на розглянуті в книзі схеми належать відповідним розробникам і видавцям, про що зроблені посилання по тексту, а у зазначених першоджерелах можна знайти докладний опис розглянутих у книзі пристроїв.

•• 500 схем для радіоаматорів. Сучасна схемотехніка в освітленні. Ефективне електроживлення люмінесцентних, галогенних ламп, світлодіодів, елементів «Розумного будинку» / Давиденко Ю.М. СПб.: Наука і техніка, 2008, 320 с. + CD-додаток
Унікальне видання для всіх країн СНД, у якому наведено систематизовані відомості і схематичні варіанти електронних пристроїв, що служать для живлення світильників. Такі прилади оснащені люмінісцентними, галогенними лампами або світлодіодами. Відомості з цієї книги допоможуть радіоаматорам обходитися своїми силами при розробці освітлювальних приладів будь-якої необхідної конструкції. Схеми містять ілюстрації, розширені коментарі по відтворенню. Дані зображення друкованих плат, рекомендації по збірці та налагодженні.

•• 500 схем для радіоаматорів. Підсилювачі потужності аматорських радіостанцій / Кляровский В.А. СПб.: Наука і техніка, 2008, 241 с.
Автор книги поставив завдання створити конструкцію, що відповідає фірмовому рівня, але досить просту для відтворення. У книзі докладно описано підсилювач в універсальному корпусі, який дозволяє застосовувати будь-які радіолампи від ГУ-50 до ГУ-81М і ГУ-78Б. Книга буде корисна радіоаматорам як при експлуатації і ремонті, так і в разі придбання готового підсилювача.

•• 500 схем для радіоаматорів. Частина друга. Радіоприймачі / Миколаїв А.П., Малкіна М.В Уфа: SASHKIN SOFT, 1998, 163 с.
У книзі представлені основні технічні дані і схеми радіоаматорських приймачів на різні мовні і зв'язані діапазони, наведені в популярній літературі останніх років. Надано рекомендації щодо виготовлення.

•• 500 схем для радіоаматорів. Частина перша. Радіопередавачі / Миколаїв А.П., Малкіна М.В Уфа: SASHKIN SOFT, 1998, 75 ц.
Наведено основні технічні дані і схеми радіоаматорських передавачів на різні діапазони, наведені в популярній літературі останніх років та надано рекомендації щодо виготовлення.

•• 500 схем для радіоаматорів. Частина третя. Підсилювачі НЧ і підсилювально-комутаційні пристрої. Приставки до підсилювачів / Миколаїв А.П., Малкіна М.В Уфа: SASHKIN SOFT, 1998, 146 с.
У книзі представлені основні технічні дані і схеми підсилювачів низької частоти і приставок до них, що публікувалися в популярній радіоаматорський літературі минулих років. Дано описи схем і рекомендації для виготовлення.

•• 500 схем для радіоаматорів. Частина четверта. Джерела живлення / Миколаїв А.П., Малкіна М.В Уфа: SASHKIN SOFT, 1999, 224 с.
Наведено основні технічні дані і схеми радіоаматорських джерел живлення, стабілізаторів і перетворювачів для живлення апаратури, описані в популярній літературі останніх років. Надано рекомендації для виготовлення.

•• 500 схем для радіоаматорів. Електронні датчики / Кашкаров А.П. СПб.: Наука і техніка, 2008, 276 с.
Наведено конструкції пристроїв, які дозволяють організувати охорону кімнати автомобіля, захистити приміщення від пожежі, виявити наявність помилок. Наведені короткі описи цілком достатні для самостійного виготовлення сподобалася конструкції або застосування відповідного датчика промислового виготовлення.

•• Схемотехніка. 500 пристроїв на аналогових мікросхемах / Шустов М.А. СПб.: Наука і техніка, 2013, 350 с.
Книга висвітлює питання практичного використання аналогових мікросхем: операційних підсилювачів і схем на їх основі, підсилювачів і генераторів низьких (звукових) і високих частот, компараторів, таймерів, аналогових комутаторів і мультиплексорів, електронних потенціометрів, фільтрів, перетворювачів частоти, однокристальних АМ - та ЧМ-радіоприймачів, мікросхем ЦАП і АЦП, схем управління і індикації і т.д. Поряд з прикладами стандартного включення наведені варіанти включення мікросхем при використанні їх за нетиповому чи не за основним призначенням.

Інформація про книгу:
Автор: Семьян А.П., Миколаїв А.П., Малкіна М.В. та ін
Оригінальна назва: "500 схем для радіоаматорів"
Серія (цикл): 500 схем для радіоаматорів
Жанр: техніка » електроніка та радіоелектроніка
Формат: PDF, інший
Мова: українська
Рік видання: 2012, 1998
Видавництво: SASHKIN SOFT, Наука і техніка, ДМК Прес, Світ
Кількість сторінок: багато
Розмір файлу: 559,93 Mb

Завантажити Серія книг: 500 схем для радіоаматорів:

Скачати Серія книг: 500 схем для радіоаматорів скачать безкоштовно
Завантажити | Download | Скачати

Безкоштовно з Letitbit.net

 

Увага! У вас немає прав для перегляду прихованого тексту.
Друк
Увага! На порталі Uastream.Net не розміщено жодного файлу, наш сайт, це всього лише набір новин і посилань відвідувачів з інших відкритих джерел інтернету. Після завантаження файлів з інших серверів за посиланнями, Ви погоджуєтесь на видалення файлів відразу після ознайомлення. Копіюючи і зберігаючи файли Ви приймаєте на себе всю відповідальність, згідно чинному законодавству. Всі авторські права файлів зберігаються за правовласником.
alert Інформаційне повідомлення
Відвідувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.