UAstream.Net » Книги » В. О. Вагін - Заєць, стань тигром! Психологія виживання в сучасній Росії (Аудиокнига)
В. О. Вагін - Заєць, стань тигром! Психологія виживання в сучасній Росії (Аудиокнига)

Як вижити в умовах сучасної Росії? І не тільки самому «залишитися на плаву», але й допомогти своїм близьким? Рецепт простий - дві третини мужності і одна третина скепсису.

Автор у своїй неповторній манері послідовно розбирає алгоритм успіху на складові частини. Це, наприклад, сила волі, схильність до ризику, впевненість, інтуїція, кураж, самопрограмування, блеф... І кожен може вибрати свій рецепт успіху.

Що таке "феномен успіху"? Яка стратегія успіху? Хто або що є його кілером? Треба прогинатися під мінливий світ? Що робити, коли закінчилися тузи і залишилися одні шістки...? Як вибрати свій шлях до успіху?
Автор у своїй неповторній манері пропонує свою відповідь на питання: "Як вижити в сучасній Росії?" і послідовно розбирає алгоритм успіху на складові частини. Це, наприклад, сила волі, схильність до ризику, впевненість, інтуїція, кураж, самопрограмування, блеф... І кожен може вибрати свій рецепт успіху.

Переважна більшість сучасних книг по психології, удосталь зустрічаються на книжкових розвалах, надзвичайно наївні і багатообіцяючі: `Думай позитивно, мрій, надійся, і все буде чудово, ти тільки дочекайся`. Такі книги, можливо, гарні для американського суспільства, але наша країна живе за іншими законами. У нас перед людьми стоїть завдання більш проста і жорстка: вижити самому і дати жити батькам і дітям. Саме цій проблемі і присвячена нова книга кандидата медичних наук, лікаря - психіатра,президента Академії ірраціональної психології Ігоря Олеговича Вагіна.

Інформація про книгу:
Назва: Заєць, стань тигром! Психологія виживання в сучасній Росії
Автор: В. О. Вагін
Видавництво: Ардіс
Цю книгу озвучив: Вадим Максимов
Рік випуску: 2006
Жанр: Психологія
Аудіо кодек: mp3
Бітрейт аудіо: 128 kbps
Тривалість: 11:23:16
Якість: Відмінне
Розмір: 532.11 Мб
Мова: Російська

Скачати В. О. Вагін - Заєць, стань тигром! Психологія виживання в сучасній Росії (Аудиокнига):

Скачати В. О. Вагін - Заєць, стань тигром! Психологія виживання в сучасній Росії (Аудиокнига) скачать безкоштовно
Завантажити | Download | Скачати

Безкоштовно з Letitbit.net

 

Увага! У вас немає прав для перегляду прихованого тексту.
Друк
Увага! На порталі Uastream.Net не розміщено жодного файлу, наш сайт, це всього лише набір новин і посилань відвідувачів з інших відкритих джерел інтернету. Після завантаження файлів з інших серверів за посиланнями, Ви погоджуєтесь на видалення файлів відразу після ознайомлення. Копіюючи і зберігаючи файли Ви приймаєте на себе всю відповідальність, згідно чинному законодавству. Всі авторські права файлів зберігаються за правовласником.
alert Інформаційне повідомлення
Відвідувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.