UAstream.Net » Новинки технологій » Zoom H2n: компактний диктофон із 5 мікрофонами «студійної якості»

 

Zoom H2n: компактний диктофон із 5 мікрофонами «студійної якості»

 

Японська компанія Samson, якій належить торгова марка Zoom, представила нову модель компактного диктофона (або, точніше, повноцінного цифрового аудіорекордер) під назвою Zoom H2n. Як видно з назви, новинка є заміною для популярного рекордера Zoom H2.

Головна її відмінність від попередника - п'ять вбудованих конденсаторних мікрофонів «студійної якості», завдяки чому можна вибирати між різними діаграмами спрямованості і навіть використовувати диктофон як мікрофона-пушки. Крім того, пристрій оснащується 1.8-дюймовим екраном, входом для зовнішнього мікрофона, лінійним входом і виходом, вбудованим динаміком і інтерфейсом USB 2.0, а час автономної роботи від пари AA-акумуляторів становить 20 годин. В якості носія інформації використовуються карти пам'яті SD / SDHC. Крім того, Zoom H2n можна використовувати з будь-яким комп'ютером в якості USB-мікрофону. У комплекті поставляється базова версія професійного аудіоредактора Steinberg WaveLab для Mac і PC.

Поставки Zoom H2n почнуться у вересні, орієнтовна вартість даного диктофона складе 200 доларів.

 

Скачати Zoom H2n: компактний диктофон із 5 мікрофонами «студійної якості» скачать безкоштовно
Завантажити | Download | Скачати

Увага! У вас немає прав для перегляду прихованого тексту.
Друк
Увага! На порталі Uastream.Net не розміщено жодного файлу, наш сайт, це всього лише набір новин і посилань відвідувачів з інших відкритих джерел інтернету. Після завантаження файлів з інших серверів за посиланнями, Ви погоджуєтесь на видалення файлів відразу після ознайомлення. Копіюючи і зберігаючи файли Ви приймаєте на себе всю відповідальність, згідно чинному законодавству. Всі авторські права файлів зберігаються за правовласником.
alert Інформаційне повідомлення
Відвідувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.