UAstream.Net » Новинки технологій » Бездротова миша ASUS WX-Lamborghini починає з'являтися у продажу
Бездротова миша ASUS WX-Lamborghini починає з'являтися у продажу

Компанія ASUS розпочала продаж бездротової миші WX-Lamborghini, про існування якої стало відомо у вересні минулого року. Дизайн маніпулятора навіяний спортивним автомобілем Concept S однойменної марки.

 

Миша має сім кнопок, колесо прокрутки, що нагадує протектор шини, і оснащена оптичним датчиком, розширення якого може складати від 800 до 2500 dpi. Розміри миші в межах 106,5 x 68 x 36 мм. Підключення до ПК здійснюється по радіоканалу частотою 2,4 ГГц. Дальність дії бездротового приймача досягає 10 метрів. Живлення миша отримує від однієї батареї типорозміру AA.

 

Новинку вже можна зустріти у продажу в Європі за ціною 38 євро. На даний момент миша доступна в білому і чорному варіантах забарвлення. В майбутньому світ побачить і жовта версія, але в обмеженій кількості.

http://desmond.imageshack.us/Himg560/scaled.php?server=560&filename=12avj.jpg&res=medium

 

http://img64.imageshack.us/img64/39/12cxp.jpg

Джерело: www.ixbt.com

Скачати Бездротова миша ASUS WX-Lamborghini починає з'являтися у продажу скачать безкоштовно
Завантажити | Download | Скачати

Увага! У вас немає прав для перегляду прихованого тексту.
Друк
Увага! На порталі Uastream.Net не розміщено жодного файлу, наш сайт, це всього лише набір новин і посилань відвідувачів з інших відкритих джерел інтернету. Після завантаження файлів з інших серверів за посиланнями, Ви погоджуєтесь на видалення файлів відразу після ознайомлення. Копіюючи і зберігаючи файли Ви приймаєте на себе всю відповідальність, згідно чинному законодавству. Всі авторські права файлів зберігаються за правовласником.
alert Інформаційне повідомлення
Відвідувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.