UAstream.Net » Журнали » Colour Your Own Calendar
Colour Your Own Calendar

Назва: Colour Your Own Calendar for Kids
Вид-во: Ashwood
Рік: 2019
Стор.: 26
Формат: PDF
Розмір: 29,41 Мб
Мова англ., нім., італ, фр. иа ін.

Great Gift for Children | Suitable for Age 3+ | Undated Reusable Calendar | Different Scene for Each Month | Hardback Cover | Hole for Hanging
Have fun and get creative with this colour your own interactive calendar. The calendar isn't specific to any particular year with the ability to write in pencil and change the number on each day, each year.
A great gift idea for kids and grown ups alike!

Розважайтеся та проявляйте творчий підхід, використовуючи цей колір у вашому інтерактивному календарі. Календар не прив'язаний до якогось конкретного року, з можливістю писати олівцем та змінювати число щодня, щороку.
Відмінний подарунок для дітей та дорослих!
Дозвольте вашим малюкам стати молодими початківцями художниками та створювати витвір мистецтва щомісяця за допомогою дитячого календаря-розмальовки! Цей веселий календар містить 12 веселих контурних малюнків, які чекають на оживлення.
Colour Your Own Calendar Colour Your Own Calendar Colour Your Own Calendar
d o w n l o a d :
Скачати Colour Your Own Calendar скачать безкоштовно
Завантажити | Download | Скачати

Увага! У вас немає прав для перегляду прихованого тексту.
Друк
Увага! На порталі Uastream.Net не розміщено жодного файлу, наш сайт, це всього лише набір новин і посилань відвідувачів з інших відкритих джерел інтернету. Після завантаження файлів з інших серверів за посиланнями, Ви погоджуєтесь на видалення файлів відразу після ознайомлення. Копіюючи і зберігаючи файли Ви приймаєте на себе всю відповідальність, згідно чинному законодавству. Всі авторські права файлів зберігаються за правовласником.
alert Інформаційне повідомлення
Відвідувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.