UAstream.Net » Журнали » Огородник плюс. Посівний календар-2022
Огородник плюс. Посівний календар-2022


Название: Огородник плюс. Посівний календар-2022
Номер/дата выпуска: 77 ноябрь, 2021
Изд-во: ООО «Юнівест Медіа»
Страниц: 52
Формат: PDF
Размер: 65.08 Мб
Язык: украинский

Популярний журнал для любителів дач та городів. Цікаві статті та корисні поради щодо догляду за різними культурами, а також з дизайну ділянки.
Даний випуск - тематичний додаток "Посівний календар-2022", в якому даються рекомендації місячного календаря сприятливих днів для посадки розсади, посіву насіння у відкритий ґрунт для різних культур, для зимового та підзимового посіву у відкритий та захищений ґрунт, догляду за чагарниками, ягідними та хвойними деревами, квітами та кімнатними рослинами, "Календар картопляра", календар збирання врожаю, "Місячний календар на 2022 р.", а також наводиться універсальна агротехнічна таблиця.
Огородник плюс. Посівний календар-2022 Огородник плюс. Посівний календар-2022 Огородник плюс. Посівний календар-2022 Огородник плюс. Посівний календар-2022

d o w n l o a d:

Скачати Огородник плюс. Посівний календар-2022 скачать безкоштовно
Завантажити | Download | Скачати

Увага! У вас немає прав для перегляду прихованого тексту.
Друк
Увага! На порталі Uastream.Net не розміщено жодного файлу, наш сайт, це всього лише набір новин і посилань відвідувачів з інших відкритих джерел інтернету. Після завантаження файлів з інших серверів за посиланнями, Ви погоджуєтесь на видалення файлів відразу після ознайомлення. Копіюючи і зберігаючи файли Ви приймаєте на себе всю відповідальність, згідно чинному законодавству. Всі авторські права файлів зберігаються за правовласником.
alert Інформаційне повідомлення
Відвідувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.