UAstream.Net » Книги » Святий Грааль і Третій рейх (Аудіокнига)
Святий Грааль і Третій рейх (Аудіокнига)

Чаша Грааля, Спис Долі, меч Св. Маврикія - всі ці євангельські реліквії асоціюються в нашій свідомості як щось міфологічне, казкове. Але стародавні реліквії, якщо вірити переказам, володіють надприродними можливостями. Той, хто заволодіє ними, відкриє шлях до світового панування. Пошук цих реліквій пов'язаний з іменами великих тиранів і диктаторів, полководців і правителів, які залишили кривавий слід в історії.

І, звичайно, такі цінні біблійні реліквії, як грааль та Спис Долі, не могли не опинитися в Третьому рейху, в руках Адольфа Гітлера. Він любив повторювати: “Я йду туди, куди мені наказує йти Провидіння. Я вірю в магію Списи”. Спис Долі повинно було акумулювати магічні сили, успадковані в крові богообраного народу. Таким народом Гітлер вважав арійців.

Інформація про книгу:
Назва: Святий Грааль і Третій рейх
Автор: Вадим Телицин
Виконавець: RHVoice Alexandr
Видавництво: Самвидав
Жанр: науково-популярна література
Рік випуску: 2004
Формат|Якість: MP3, 128 Кбіт/с
Тривалість: 11:28:54
Розмір файлу: 673.47 MB
Мова: російська

Скачати Святий Грааль і Третій рейх (Аудіокнига):

Скачати Святий Грааль і Третій рейх (Аудіокнига) скачать безкоштовно
Завантажити | Download | Скачати

Безкоштовно з Letitbit.net

 

Увага! У вас немає прав для перегляду прихованого тексту.
Друк
Увага! На порталі Uastream.Net не розміщено жодного файлу, наш сайт, це всього лише набір новин і посилань відвідувачів з інших відкритих джерел інтернету. Після завантаження файлів з інших серверів за посиланнями, Ви погоджуєтесь на видалення файлів відразу після ознайомлення. Копіюючи і зберігаючи файли Ви приймаєте на себе всю відповідальність, згідно чинному законодавству. Всі авторські права файлів зберігаються за правовласником.
alert Інформаційне повідомлення
Відвідувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.