UAstream.Net » Книги » Підсвідомість терориста (2012)
Підсвідомість терориста (2012)

Авторський колектив даної роботи запропонував і апробував основні прийоми і методи проведення соціально-психологічного обстеження учасників терористичної діяльності, виклав результати дослідження особистості засудженого за терористичну діяльність, запропонував рекомендації та пропозиції щодо організації психолого-виховної роботи у федеральних державних установах з даною категорією засуджених.

Пропоноване наукове видання призначене для фахівців у галузі юридичної та прикладної психології, суспільствознавства, соціології і всім, хто цікавиться проблемами сучасного суспільства.

Інформація про книгу:
Назва: Підсвідомість терориста
Автор: Д.В.Сочивко, Е.Е.Гаврина, А.К.Боковиков, Г.И.Белокуров
Видавництво: ПЕР СЭ
Рік: 2012
Сторінок: 192
Формат: PDF
Мова: Російська
Розмір: 8.11 Mb

Скачати Підсвідомість терориста (2012):

Скачати Підсвідомість терориста (2012) скачать безкоштовно
Завантажити | Download | Скачати

Безкоштовно з Letitbit.net

 

Увага! У вас немає прав для перегляду прихованого тексту.
Друк
Увага! На порталі Uastream.Net не розміщено жодного файлу, наш сайт, це всього лише набір новин і посилань відвідувачів з інших відкритих джерел інтернету. Після завантаження файлів з інших серверів за посиланнями, Ви погоджуєтесь на видалення файлів відразу після ознайомлення. Копіюючи і зберігаючи файли Ви приймаєте на себе всю відповідальність, згідно чинному законодавству. Всі авторські права файлів зберігаються за правовласником.
alert Інформаційне повідомлення
Відвідувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.