UAstream.Net » Книги » Артем Кашеров -«Як навчитися програмуванню» (2013)
Артем Кашеров -«Як навчитися програмуванню» (2013)

«Програміст-початківець стикається з величезною кількістю проблем в самому початку, причому всі ці проблеми легко усуваються, якщо поруч є друг-програміст, який може багатьом допомогти.

Але як показує практика, в 95% випадків такого друга поруч немає. Саме тим, хто береться за вивчення програмування дана книга і замінить мудрого вчителя і наставника. У ній ви знайдете не тільки вирішення ваших проблем. Але і зможете навчитися програмуванню за значно коротший термін. З цією книгою ви обійдете всі ті граблі, на які щодня приходять тисячі початківців програмістів.
Ця книга покаже вам найкоротший шлях у світ програмування!

Прямо зараз величезна кількість людина хоче знайти відповіді на всі ті питання, які описані в цій книзі, ви можете вирішити всі ваші проблеми в програмуванні всього за кілька годин читання цієї книги.

Не дайте обсягом цієї книги обдурити вас, цінність цієї книги полягає в тому, щоб отримати дуже складну для новачків у програмуванні інформацію САМИМ простим, зрозумілим і зручним способом. Саме для того, щоб читання цієї книги не перетворювалося в нуднятину і була пророблена чимала робота щодо її скорочення без втрати корисного матеріалу.
У цій книзі немає ні єдиної рядки коду тому абсолютно неважливо на якій мові ви збираєтеся програмувати. У поєднанні з книжковим або відео-самовчителем з програмування вона зможе прискорити ваше навчання в десятки разів!»

Удачі вам! Від усієї душі бажаю вам якомога швидше стати справжніми програмістами!

Інформація про книгу:
Автор: Артем Кашеров
Рік видання: 2013
Сторінок: 84
Мова: російська
Формат: Foxit Reader
Якість: відмінне
Розмір файлу: 4 MB

Скачати Артем Кашеров -«Як навчитися програмуванню» (2013):

Скачати Артем Кашеров -«Як навчитися програмуванню» (2013) скачать безкоштовно
Завантажити | Download | Скачати

Безкоштовно з Letitbit.net

 

Увага! У вас немає прав для перегляду прихованого тексту.
Друк
Увага! На порталі Uastream.Net не розміщено жодного файлу, наш сайт, це всього лише набір новин і посилань відвідувачів з інших відкритих джерел інтернету. Після завантаження файлів з інших серверів за посиланнями, Ви погоджуєтесь на видалення файлів відразу після ознайомлення. Копіюючи і зберігаючи файли Ви приймаєте на себе всю відповідальність, згідно чинному законодавству. Всі авторські права файлів зберігаються за правовласником.
alert Інформаційне повідомлення
Відвідувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.