UAstream.Net » Програми » Wise Program Uninstaller 1.51.69
Wise Program Uninstaller 1.51.69

Невеликий так простенький дєїнсталлятор програм. Видаляє їх повністю, без залишків, які є при стандартному видаленні. Впорається з тими програмами, які зовсім не деинсталлируются іншими деинсталляторами.

В основному вікні програми, через деякий час після її запуску, Ви побачите перелік всіх встановлених додатків, їх загальна кількість і сумарний розмір. Для кожної програми буде відображений розмір, дата встановлення та рейтинг. Клікніть мишею Вас цікавить програмі. Ви зможете побачити разраба, реалізацію та клавіші для видалення. Можна зробити безпечне видалення, при якому відпрацює стандартний деінсталятор, а після будуть знайдені нехай будуть знищені всі залишки програми на диску та в реєстрі. Якщо стандартний деінсталятор не запускається, виконаєте примусове видалення, при якому знайдуться і будуть знищені абсолютно всі пов'язані з деинсталлируемой програмою файли і записи реєстру. Якщо установник допускає модифікацію програми, її можна виконати. Серед інших здібностей - виклик редактора реєстру для редагування записів про програму, стирання цих записів, пошук інформації про програму в інтернеті.


Інформація про програму:
Назва: Wise Program Uninstaller 1.51.69
Рік випуску: 2013
Платформа: Windows 2000 / XP / Vista / 7 / 8 (32/64)
Мова інтерфейсу: Багатомовний+Російська
Ліцензія: Freeware
Офіційний сайт: wisecleaner.com
Розмір: 1,86 Мб


Скачати Wise Program Uninstaller 1.51.69

dfiles.ru
turbobit.net
letitbit.net
vip-file.com
uploaded.net
shareflare.net
Скачати Wise Program Uninstaller 1.51.69 скачать безкоштовно
Завантажити | Download | Скачати

Безкоштовно з Letitbit.net

 

Увага! У вас немає прав для перегляду прихованого тексту.
Друк
Увага! На порталі Uastream.Net не розміщено жодного файлу, наш сайт, це всього лише набір новин і посилань відвідувачів з інших відкритих джерел інтернету. Після завантаження файлів з інших серверів за посиланнями, Ви погоджуєтесь на видалення файлів відразу після ознайомлення. Копіюючи і зберігаючи файли Ви приймаєте на себе всю відповідальність, згідно чинному законодавству. Всі авторські права файлів зберігаються за правовласником.
alert Інформаційне повідомлення
Відвідувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.