UAstream.Net » Android » Програми » Office Mobile for Office 365 v.15.0.1924.2000
Office Mobile for Office 365 v.15.0.1924.2000

Office Mobile - це набір утиліт для роботи з Word, Excel і PowerPoint на Android-апаратах.

Office Mobile дозволяє створювати нові документи Word і таблиці Excel, а також редагувати і переглядати вже існуючі документи, таблиці та презентації. Завдяки інтеграції з сервісом SkyDrive, забезпечується доступ до документів з будь-якого пристрою. Функція Resume Reading дозволяє завантажити документ Word з SkyDrive і відразу ж відкрити його на тому місці, де був завершений попередній сеанс роботи з ним, навіть якщо попереднє відкриття здійснювалося з комп'ютера. Правки можна вносити, не маючи підключення до інтернету. Коли доступ до мережі з'являється, зміни синхронізуються між різними пристроями.

ОБМЕЖЕННЯ ПРОГРАМИ:
Незважаючи на те, що саме офісне додаток доступний в Google Play безкоштовно, для роботи з ним користувачам доведеться оформити платну підписку на сервіс Office 365. Вартість цієї послуги складає 9,99$ в місяць або 99,99 доларів в рік. Єдиною сучасної мобільною платформою, де Microsoft Office доступний без прив'язки до платного Office 365, залишається Windows Phone. На смартфони на цій ОС офісний редактор встановлена безкоштовно. Крім того, за Office не потрібно платити власникам планшетів на базі Windows RT. В нашому випадку це не потрібно, програма пропатчена.

1.) Встановлюємо файл apk
2.) Необхідно увійти в обліковий запис Microsoft (якщо ви використовуєте Hotmail, SkyDrive, Xbox LIVE, дані акаунти підійдуть для активації офісу, у мене вийшло мило від облік. запису MSN).
3)Office Mobile тепер активований і не потрібно підписки до десктопного Office 365.

УВАГА! На планшетах програма працювати не буде! Існують неофіційні дані про те, що Microsoft веде розробку версій Office для планшетів на iOS і Android, але вона може з'явитися не раніше другої половини наступного року.

Office Mobile for Office 365 v.15.0.1924.2000


Інформація про програму:
Рік виходу: 2013
ОС: Android 4 +
Мова інтерфейсу: російська
Root: не потрібно
Ліки: вилікувано
Розмір файлу: 26,7 МБ

Скачати Office Mobile for Office 365 v.15.0.1924.2000:

Скачати Office Mobile for Office 365 v.15.0.1924.2000 скачать безкоштовно
Завантажити | Download | Скачати

Безкоштовно з Letitbit.net

 

Увага! У вас немає прав для перегляду прихованого тексту.
Друк
Увага! На порталі Uastream.Net не розміщено жодного файлу, наш сайт, це всього лише набір новин і посилань відвідувачів з інших відкритих джерел інтернету. Після завантаження файлів з інших серверів за посиланнями, Ви погоджуєтесь на видалення файлів відразу після ознайомлення. Копіюючи і зберігаючи файли Ви приймаєте на себе всю відповідальність, згідно чинному законодавству. Всі авторські права файлів зберігаються за правовласником.
alert Інформаційне повідомлення
Відвідувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.