UAstream.Net » Книги » Громов Олександр. Володар порожнечі (Аудіокнига)
Громов Олександр. Володар порожнечі (Аудіокнига)

Це - райське планета. Планета, на якій далекі нащадки землян-першопоселенців, давно вже втратили стали непотрібними через багато століть технічні і бойові навички, вже - з жорстокою точки зору землян "нових" - втратили статус людей і перетворилися на "дикунів"-тубільців. Тубільців, що підлягають негайному знищенню!..

Повністю загубивши під час тотальних катастроф всю накопичену тисячоліттями інформацію, люди навіть не підозрюють про космічні подвиги своїх далеких предків. Тому не дивно, що, знову кинувшись до зірок і виявивши на придатною для колонізації планетою чуже життя, емісари Землі приступають до методичної стерилізації відкритого об'єкта, не звертаючи уваги на разючу впертість представників цієї життя, притаманне з усіх галактичних рас тільки землянам.

Інформація про книгу:
Автор: Олександр Громов
Назва: Володар порожнечі
Серія або цикл: Поза Серій
Видавництво: ИДДК
Озвучує: Сергій Калінченко
Рік видання аудіо книги: 2007
Жанр: фантастика
Аудіо: MP3, 128 Кбіт/с
Тривалість: 14:23:00
Мова: Російська
Розмір: 791 Мб

Скачати Громов Олександр. Володар порожнечі (Аудіокнига):

Скачати Громов Олександр. Володар порожнечі (Аудіокнига) скачать безкоштовно
Завантажити | Download | Скачати

Безкоштовно з Letitbit.net

 

Увага! У вас немає прав для перегляду прихованого тексту.
Друк
Увага! На порталі Uastream.Net не розміщено жодного файлу, наш сайт, це всього лише набір новин і посилань відвідувачів з інших відкритих джерел інтернету. Після завантаження файлів з інших серверів за посиланнями, Ви погоджуєтесь на видалення файлів відразу після ознайомлення. Копіюючи і зберігаючи файли Ви приймаєте на себе всю відповідальність, згідно чинному законодавству. Всі авторські права файлів зберігаються за правовласником.
alert Інформаційне повідомлення
Відвідувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.