UAstream.Net » Новинки технологій » Sony NEX-C3 - найменша і легка фотокамера зі змінними об'єктивами

http://img97.imageshack.us/img97/9867/nexc3pink300x262.jpg

Розширюючи можливості своєї попередниці, камери NEX-3, стильний і функціональний фотоапарат Sony NEX-C3 позиціонується виробником як найменша і легка камера зі змінним об'єктивом в світі. І параметри моделі, анонсованої на початку червня, цілком заслуговують таке визначення.

Одягнена в міцний металевий корпус приємною обтічної форми, повністю беззеркальна 16,2-мегапіксельна камера Sony NEX-C3 має вагу без акумулятора всього 225 грама, на 6% легше моделі NEX-3. Певну перевагу виробник обіцяє і в інших характеристиках - якість знімків, функціональності, простоті та зручності використання.
Передбачений у фотокамері висувний 3-дюймовий LCD-екран - видошукач, що забезпечує зручний перегляд навіть на самому яскравому сонці.

http://img846.imageshack.us/img846/6035/nexc3black.jpg

Легку камеру, що забезпечує високу якість фотографій при максимальній компактності обладнання, приємно взяти в будь-яку подорож. Будь то Франція з її знаменитою Ейфелевою вежею чи Італія з розкішною архітектурою Венеції - використання Sony NEX-C3 скрізь буде доречно і ефективно.
Крім дивно чітких (за обіцянкою виробника) фото нова камера NEX-C3 забезпечує і запис відеороликів в HD якості при розширенні 720 крапок, зберігаючи їх у MP4 форматі. Звук при цьому фіксується у форматі MPEG-4. У моделі передбачений подвійний слот для Memory Stick PRO Duo і SDHC / SDXC карт пам'яті. З'єднання та передачу інформації на комп'ютер з фотокамери забезпечує високошвидкісний USB 2.0 порт.

http://img24.imageshack.us/img24/5025/sonynexc32.jpg

Джерело: gadgetbox.org.ua

Скачати Sony NEX-C3 - найменша і легка фотокамера зі змінними об'єктивами скачать безкоштовно
Завантажити | Download | Скачати

Увага! У вас немає прав для перегляду прихованого тексту.
Друк
Увага! На порталі Uastream.Net не розміщено жодного файлу, наш сайт, це всього лише набір новин і посилань відвідувачів з інших відкритих джерел інтернету. Після завантаження файлів з інших серверів за посиланнями, Ви погоджуєтесь на видалення файлів відразу після ознайомлення. Копіюючи і зберігаючи файли Ви приймаєте на себе всю відповідальність, згідно чинному законодавству. Всі авторські права файлів зберігаються за правовласником.
alert Інформаційне повідомлення
Відвідувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.