UAstream.Net » Програми » BB FlashBack Pro 4.1.7 Build 2833
BB FlashBack Pro 4.1.7 Build 2833

BB FlashBack - Програма для тих, хто робить різні мануали для програм, презентацій і т.д. за допомогою програми ви зможете записати все, що відбувається на робочому столі в файл Flash, AVI, WMV, EXE або PowerPoint, додавши свої коментарі або музику.

У програму входять редактор, який дозволить відредагувати ваш "фільм" після запису і плеєр для перегляду. Програма BB FlashBack, перебуваючи в треї по вашій команді, зі звуком записує всі події, що відбуваються на екрані, або частині екрана.
Дану програму можна використовувати для того, щоб пояснити віддаленому користувачеві як користуватися тією або іншою програмою, для презентації власних умінь і т.д. Отримане відео можна постачати текстами, картинками і звуками. Також окремо можна записати коментар, а потім додати його до ролика. Потужні функції редагування дозволяють «підчищати» запис, видаляти помилки і переносити частини в будь-яке місце, а також стежити за розміром отриманого ролика. BB FlashBack можна також використовувати для створення роликів високої якості і їх презентації аудиторії на високому рівні.


Рік Випуску: 2013
Системні вимоги: Windows XP/Vista/7/8
Мова інтерфейсу: Російська
Терапія в комплекті (крек)
Розмір: 15.32 Mb

Завантажити/Download BB FlashBack Pro 4.1.7 Build 2833 :

Скачати BB FlashBack Pro 4.1.7 Build 2833 скачать безкоштовно
Завантажити | Download | Скачати

Безкоштовно з Letitbit.net

 

Увага! У вас немає прав для перегляду прихованого тексту.
Друк
Увага! На порталі Uastream.Net не розміщено жодного файлу, наш сайт, це всього лише набір новин і посилань відвідувачів з інших відкритих джерел інтернету. Після завантаження файлів з інших серверів за посиланнями, Ви погоджуєтесь на видалення файлів відразу після ознайомлення. Копіюючи і зберігаючи файли Ви приймаєте на себе всю відповідальність, згідно чинному законодавству. Всі авторські права файлів зберігаються за правовласником.
alert Інформаційне повідомлення
Відвідувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.