UAstream.Net » Журнали » Архів журнала «Дім, сад, город» за 2017 р.
Архів журнала «Дім, сад, город» за 2017 р.

Назва: Дім, сад, город
Номер/рік: № 1-2, 4-9, 11-12; 1-3 СВ 2017
ISSN: 1814-4357
Видавець: КП "Редакція журналу «Дім, сад, город»"
К-ть стор.: по 32
Формат: pdf
Розмір: 410,7 Мб
Мова: Українська

Виробничо-практичний журнал “Дім, сад, город” – видання для всіх, чиє життя та праця, пов’язані із землею - дачникам, садівникам, городникам!
Журнал має постійні головні розділи та ще ряд підрозділів і рубрик, які містять різноманітну корисну інформацію: "Органічне сільське господарство", "Сад лікує", “Щедра грядка”, "Це цікаво", "Дім і садиба", “Господар”, "Квітник", “Домашня ферма”, "Допоможи собі сам", а також юридичні консультації, служба взаємодопомоги, оголошення (пропоную – хочу придбати), місячний календар, секрети кулінарії, господарю на замітку, зроби сам тощо. У журналі постійно діють конкурси “Господиня”, “Фотоконкурс”.
За роки існування журналу працівники редакції встановили тісні зв’язки з авторами усіх регіонів України. Тематика журналу формується, головним чином, на основі побажань читачів, які надсилають до редакції листи з порадами, пропозиціями, побажаннями та статтями, в яких висвітлюють власний досвід господарювання. А ще редакція плідно співпрацює з науковцями передових наукових закладів, що дозволяє мати змогу давати кваліфіковані поради фахівців, висвітлювати на сторінках журналу новини науки та ін.
В архіві - №№ 1-2, 4-9, 11-12 2017;
1-2CB - Ходімте в сад; 3CB - Груша.
Архів журнала «Дім, сад, город» за 2017 р. Архів журнала «Дім, сад, город» за 2017 р. Архів журнала «Дім, сад, город» за 2017 р. Архів журнала «Дім, сад, город» за 2017 р. Архів журнала «Дім, сад, город» за 2017 р. Архів журнала «Дім, сад, город» за 2017 р. Архів журнала «Дім, сад, город» за 2017 р. Архів журнала «Дім, сад, город» за 2017 р. Архів журнала «Дім, сад, город» за 2017 р. Архів журнала «Дім, сад, город» за 2017 р. Архів журнала «Дім, сад, город» за 2017 р. Архів журнала «Дім, сад, город» за 2017 р. Архів журнала «Дім, сад, город» за 2017 р.
d o w n l o a d :
Скачати Архів журнала «Дім, сад, город» за 2017 р. скачать безкоштовно
Завантажити | Download | Скачати

Увага! У вас немає прав для перегляду прихованого тексту.
Друк
Увага! На порталі Uastream.Net не розміщено жодного файлу, наш сайт, це всього лише набір новин і посилань відвідувачів з інших відкритих джерел інтернету. Після завантаження файлів з інших серверів за посиланнями, Ви погоджуєтесь на видалення файлів відразу після ознайомлення. Копіюючи і зберігаючи файли Ви приймаєте на себе всю відповідальність, згідно чинному законодавству. Всі авторські права файлів зберігаються за правовласником.
alert Інформаційне повідомлення
Відвідувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.