UAstream.Net » Журнали » Садівник і городник № 9 2020
Садівник і городник № 9 2020

Название: Садівник і городник
Номер/год: № 9 (493) травень / 2020
Изд-во: ТОВ «ВД "Толока"»
Страниц: 68
Формат: PDF
Размер: 48,31 Мб
Язык: украинский

«Садівник і городник» - издание для всех, кто любит заниматься обустройством дома и приусадебного участка, ландшафтным дизайном, выращиванием комнатных растений и т.д. В журнале - множество практических советов по садоводству и огородничеству, содержанию животных, печатаются "секретики" от опытных садоводов и дачников. Также в журнале: работы месяца; Энциклопедия садовника / Школа садовника; Энциклопедия огородника / Школа огородника; Энциклопедия цветовода; Народно-обрядовый календарь; Домашняя ферма; Наша пасека и другие разделы.

«Садівник і городник» - видання для всіх, хто любить займатися облаштуванням будинку і присадибної ділянки, ландшафтним дизайном, вирощуванням кімнатних рослин тощо. У журналі - безліч практичних порад з садівництва та городництва, утримання тварин, друкуються поради від досвідчених садівників і дачників. Також в журналі: роботи місяця; Енциклопедія садівника / Школа садівника; Енциклопедія городника / Школа городника; Енциклопедія квітникаря; Народно-обрядовий календар; Домашня ферма; Наша пасіка, Відповідає юрист й інші розділи.
Читайте у номері: "Арифметика врожаю", "Пильщики в саду: хто точить наші дерева", "Солодкі кавуни вирощуємо в середній смузі", «Корисна "прострочка": 10 аптечних препаратів для захисту городу», «5 підгодівель для гортензії», Місячний календар садівника та городника та інші статті.
Садівник і городник № 9 2020 Садівник і городник № 9 2020 Садівник і городник № 9 2020 Садівник і городник № 9 2020

DOWNLOAD:
Скачати Садівник і городник № 9 2020 скачать безкоштовно
Завантажити | Download | Скачати

Увага! У вас немає прав для перегляду прихованого тексту.
Друк
Увага! На порталі Uastream.Net не розміщено жодного файлу, наш сайт, це всього лише набір новин і посилань відвідувачів з інших відкритих джерел інтернету. Після завантаження файлів з інших серверів за посиланнями, Ви погоджуєтесь на видалення файлів відразу після ознайомлення. Копіюючи і зберігаючи файли Ви приймаєте на себе всю відповідальність, згідно чинному законодавству. Всі авторські права файлів зберігаються за правовласником.
alert Інформаційне повідомлення
Відвідувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.