UAstream.Net » Журнали » Швидкі рецепти № 2 СВ 2020
Швидкі рецепти № 2 СВ 2020

Назва: Швидкі рецепти на щодень
Номер / рік видання: № 2 СВ, 2020
Вид-во: ПП "Арт-комплекс"
Формат: pdf
К-ть стор.: 50
Розмір: 45,22 Мб
Мова: українська

У журналі зібрано рецепти зі звичайних продуктів, з яких можна приготувати за короткий проміжок часу справжні кулінарні шедеври, яскраві смаки яких потішать навіть справжніх гурманів! Готуйте з задоволенням!
Тема спецвипуску до журналу «Смачно!» – Прості кулінарні шедеври на кожен день!: "Економні страви з субпродуктів" - салати та основні страви.
*Повсякденні салати і закуски * Перші страви на щодень (квасолевий суп з локшиною, суп із сиру та броколі, імбирний суп із фрикадельками) * Основні страви (запіканка з картоплею та індичкою, паприкаш, картопляники з броколі, запечена форель, кнедлики, мамалига, рибні тюфтельки в томаті, кордон блю з індички) * Солодощі (бельгійські вафлі, мафін, гарбузовий пиріг, шоколадні млинці, банановий кекс, яблучні колечки, панакота з гарбузом, * Помилки на кухні: виправити та запобігти * Меню вихідного дня *
Смачного!
Швидкі рецепти № 2 СВ 2020 Швидкі рецепти № 2 СВ 2020
d o w n l o a d:
Скачати Швидкі рецепти № 2 СВ 2020 скачать безкоштовно
Завантажити | Download | Скачати

Увага! У вас немає прав для перегляду прихованого тексту.
Друк
Увага! На порталі Uastream.Net не розміщено жодного файлу, наш сайт, це всього лише набір новин і посилань відвідувачів з інших відкритих джерел інтернету. Після завантаження файлів з інших серверів за посиланнями, Ви погоджуєтесь на видалення файлів відразу після ознайомлення. Копіюючи і зберігаючи файли Ви приймаєте на себе всю відповідальність, згідно чинному законодавству. Всі авторські права файлів зберігаються за правовласником.
alert Інформаційне повідомлення
Відвідувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.