UAstream.Net » Журнали » В’язання № 3 2019. Гачок
В’язання № 3 2019. Гачок

Назва: В’язання. Гачком
Номер/рік: № 3, 2019
Видавець: ТОВ "Ко-оп Медіа"
ISSN: 2414-567Х
Формат: pdf
К-ть стор.: 32
Розмір: 58,22 Мб
Мова: українська

Украинский журнал по вязанию крючком. Современные модели для всей семьи - для самых маленьких, для мужчин и женщин, представляет элегантные свитера и жакеты, пуловеры, стильные накидки и безрукавки, оригинальные акссесуары и т.п.
_____________________________________________________
«В’язання. Гачок» - видання з в'язання оригінальних і красивих моделей одягу та аксесуарів. У випуску представлена нова трикотажна яскрава колекція "Літня феєрія", в моделях якої поєднуються актуальні тренди, ефектні узори - 15 моделей з детальним описом. Сучасні моделі для всієї родини - це елегантний топ у техніці зчіпного гіпюрного мережива, сукня і топ за одним мотивом "Ромашки", сукня з тендітним комірцем, сукня "Рожевий фламінго" у техніці художнього мережива, сарафан з філейним узором, спідниця з листяним узором, пляжний сарафан, літній берет, для самих маленьких, - панама з ажурною каймою, жакетик "Аліна", дитяча сукня з ажурними узорами, картина "Подружки", скатертина з мереживною каймою, серветки-підставки. Моделі виконані гачком. Зрозумілі і докладні схеми, великі фотографії допоможуть вам швидко і легко зв'язати будь-яку модель. А також поради та узори до вашої колекції. Гарний дизайн журналу, безліч блискучих ідей для в'язання моделей одягу та аксесуарів, надихнуть вас на створення нових речей для вашого гардеробу.
В’язання № 3 2019. Гачок В’язання № 3 2019. Гачок
DOWNLOAD:
Скачати В’язання № 3 2019. Гачок скачать безкоштовно
Завантажити | Download | Скачати

Увага! У вас немає прав для перегляду прихованого тексту.
Друк
Увага! На порталі Uastream.Net не розміщено жодного файлу, наш сайт, це всього лише набір новин і посилань відвідувачів з інших відкритих джерел інтернету. Після завантаження файлів з інших серверів за посиланнями, Ви погоджуєтесь на видалення файлів відразу після ознайомлення. Копіюючи і зберігаючи файли Ви приймаєте на себе всю відповідальність, згідно чинному законодавству. Всі авторські права файлів зберігаються за правовласником.
alert Інформаційне повідомлення
Відвідувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.