UAstream.Net » Книги » Марія Згурська - Орхідеї (2008)
Марія Згурська - Орхідеї (2008)

Отже, сталося! У будинку, тим або іншим чином з'явилася ОРХІДЕЯ. Процес придбання її може відрізнятися - подарували, віддали, не втрималися і самі купили... Все це вже не важливо! Важливо тільки одне: вона є, вона тут, вона ваша! І ось тут відступає радість володіння і приходить розуміння: «Це ж та сама орхідея, тропічна вередник, та сама, яка підвладна тільки професіоналам, естетам і власникам укомплектовані х дорогим обладнанням оранжерей. Що робити?

Адже орхідеї такі вимогливі, а я нічого про них не знаю!» Все не так страшно. Безумовно, важко бути новачком, але ми сподіваємося, що наша книга допоможе вам. У ній ви знайдете вичерпні відповіді на всі питання, які вас зацікавлять, починаючи від транспортування орхідей і закінчуючи їх розмноженням. Так, ці незвичайні рослини, що вимагають до себе підвищеної уваги. Але повірте: нагорода за вашу працю і ваші переживання буде гідною - неймовірно красиві, дивовижні квіти.

Інформація про книгу:
Автор: Марія Згурська
Назва: Орхідеї
Рік: 2008
Видавництво: Фоліо
Серія: Кімнатне квітникарство
ISBN: 978-966-03-4022-0
Галузь (жанр): квітникарство
Формат: PDF
Якість: Хороший скан з іл.
Розмір: 51 Mb

Скачати Марія Згурська - Орхідеї (2008):

Скачати Марія Згурська - Орхідеї (2008) скачать безкоштовно
Завантажити | Download | Скачати

Безкоштовно з Letitbit.net

 

Увага! У вас немає прав для перегляду прихованого тексту.
Друк
Увага! На порталі Uastream.Net не розміщено жодного файлу, наш сайт, це всього лише набір новин і посилань відвідувачів з інших відкритих джерел інтернету. Після завантаження файлів з інших серверів за посиланнями, Ви погоджуєтесь на видалення файлів відразу після ознайомлення. Копіюючи і зберігаючи файли Ви приймаєте на себе всю відповідальність, згідно чинному законодавству. Всі авторські права файлів зберігаються за правовласником.
alert Інформаційне повідомлення
Відвідувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.