UAstream.Net » Журнали » Жінка № 6 2019
Жінка № 6 2019

Назва: Жінка
Номер/рік: № 6 (червень), 2019
Видавець: редакція, ДВ "Преса України"
К-ть стор: 52
Формат: pdf
Розмір: 70,27 Мб
Мова: Українська

Події. Мрії. Почуття.
"Жінка" - глянцевий журнал про українських жінок, культуру та традиції. Щомісяця - неймовірні історій українських жінок, про їх роботу, сім'ю, хобі ... Також "Жінка" пише про моду, стиль, домашній побут. Журнал - це подарунок, який щомісячно буде приходити до вас в дім та дарувати приємне читання мамам, бабусям, сестрам чи подругам!!
Серед розділів: "Персона", "Громадська ініціатива", "Вічні цінності", "Постаті", "Очевидне-неймовірне", "Скарбничка порад", "Побутові поради" (зберігаємо літні аромати), "Маєте право", "Психологія", "Наші діти" (освітній туризм), "Здоров’я" (міома), "Дача" (ягідники), "Сад на підвіконні" (філодендрон), "Зоосвіт", "Чарівна країна" (Музеї, створені природою), "Смачного!" (вихідні на природі), астропрогноз, дозвілля.
Журнал "Жінка" - глянцевый журнал о женщинах, культуре, традициях. Каждый месяц - невероятные истории украинских женщин, об их работе, семье, увлечениях ... Также "Женщина" пишет о моде, стиле, домашнем быте.
Жінка № 6 2019 Жінка № 6 2019 Жінка № 6 2019 Жінка № 6 2019 Жінка № 6 2019
d o w n l o a d:
Скачати Жінка № 6 2019 скачать безкоштовно
Завантажити | Download | Скачати

Увага! У вас немає прав для перегляду прихованого тексту.
Друк
Увага! На порталі Uastream.Net не розміщено жодного файлу, наш сайт, це всього лише набір новин і посилань відвідувачів з інших відкритих джерел інтернету. Після завантаження файлів з інших серверів за посиланнями, Ви погоджуєтесь на видалення файлів відразу після ознайомлення. Копіюючи і зберігаючи файли Ви приймаєте на себе всю відповідальність, згідно чинному законодавству. Всі авторські права файлів зберігаються за правовласником.
alert Інформаційне повідомлення
Відвідувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.