UAstream.Net » Журнали » Смачно! № 3 СВ 2019. Великдень
Смачно! № 3 СВ 2019. Великдень

Назва: Смачно!
Номер / рік видання: № 3 СВ, 2019
Вид-во: ПП "Арт-комплекс"
Формат: pdf
К-ть стор.: 50
Розмір: 57,35 Мб
Мова: українська

Прості кулінарні шедеври на кожен день!
Журнал «Смачно!» – це журнал для тих, хто прагне кожен день радувати своїх близьких смачними і корисними стравами! Це не просто кулінарний журнал, а джерело порад та рекомендацій професійних кухарів для справжньої господині і супер-мами. В «Смачно!» Вас чекає чимало цікавої інформація про корисні продукти і здорове харчування, про харчування дітей і немовлят, а також величезна кількість оригінальних рецептів від читачів, страв національних кухонь народів світу, сезонних блюд.
Тема випуску: "Великдень!" - пориньмо у чарівну атмосферу світлого свята! Отже, готуємо до святкового столу: великодня випічка (паски традиційні, сирні паски та сиркові десерти), а також:
- Закуски з яєць *
- М’ясні делікатеси (домашня ковбаса, холодець, м’ясні рулети та ін)*
- Салати*
- На гаряче (яловичина в томатно-гірчичному соусі, запечена форель, кролячі ніжки у білому вині, перепілки з овочами, курник, чанахи, ін.)*
- Солодощі (печиво "Великодні баранці", вишневий зефір, "Пташине молоко", торт "Павлова" та ін.)**
- Смаколики для діточок * Великодній декор* Як пофарбувати яйця!*
Смачного!
Смачно! № 3 СВ 2019. Великдень Смачно! № 3 СВ 2019. Великдень Смачно! № 3 СВ 2019. Великдень Смачно! № 3 СВ 2019. Великдень Смачно! № 3 СВ 2019. Великдень
d o w n l o a d:
Скачати Смачно! № 3 СВ 2019. Великдень скачать безкоштовно
Завантажити | Download | Скачати

Увага! У вас немає прав для перегляду прихованого тексту.
Друк
Увага! На порталі Uastream.Net не розміщено жодного файлу, наш сайт, це всього лише набір новин і посилань відвідувачів з інших відкритих джерел інтернету. Після завантаження файлів з інших серверів за посиланнями, Ви погоджуєтесь на видалення файлів відразу після ознайомлення. Копіюючи і зберігаючи файли Ви приймаєте на себе всю відповідальність, згідно чинному законодавству. Всі авторські права файлів зберігаються за правовласником.
alert Інформаційне повідомлення
Відвідувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.