UAstream.Net » Книги » Глюки, збої і помилки комп'ютера Вирішуємо проблеми самі
Глюки, збої і помилки комп'ютера Вирішуємо проблеми самі

Дана книга послужить вам рятувальним колом у багатьох критичних ситуаціях, які можуть виникнути з комп'ютером: ваш комп'ютер не завантажується комп'ютер «гальмує», в системі відбуваються постійні «глюки» і збої, не відтворюється відео, пропав звук, при включенні комп'ютера лунають «пищали» звуки, а завантаження Windows не відбувається, і багато іншого.

Окрема глава присвячена поширеною останнім часом проблемі блокування комп'ютера. Коли всі дії на комп'ютері заблоковані, а на екрані з'явиться напис з проханням відправити платне СМС на певний номер, і тоді вам прийде код розблокування. Так от, в книзі розповідається, як самим розблокувати комп'ютер без сплати грошей (до речі, іноді після відправки СМС нічого не відбувається, і комп'ютер так і залишається заблокованим). Аналогічна проблема розглядається для випадків блокування вашої сторінки ВКонтакте і Однокласниках.
Є глава, присвячена проблемі нечитающихся дисків CD і DVD. Є глава, присвячена відновленню працездатності Windows. Є глава, присвячена вирішенню проблем автоматично запускаються програм і небажаних процесів в системі. Є голова... Та ще багато чого є! І все у вигляді зрозумілих покрокових інструкцій без зайвих подробиць. Книга буде безсумнівно корисна всім користувачам комп'ютерів


Автор: Жуховцев М. Д., Прокди Р. Р., Финкова М. А. та ін
Видавництво: Наука і техніка
Рік видання: 2013
Сторінок: 240
Мова: російська
Формат: DJVU
Розмір: 46,9 Мб

Завантажити/Download Глюки, збої і помилки комп'ютера Вирішуємо проблеми самі :

Скачати Глюки, збої і помилки комп'ютера Вирішуємо проблеми самі скачать безкоштовно
Завантажити | Download | Скачати

Безкоштовно з Letitbit.net

 

Увага! У вас немає прав для перегляду прихованого тексту.
Друк
Увага! На порталі Uastream.Net не розміщено жодного файлу, наш сайт, це всього лише набір новин і посилань відвідувачів з інших відкритих джерел інтернету. Після завантаження файлів з інших серверів за посиланнями, Ви погоджуєтесь на видалення файлів відразу після ознайомлення. Копіюючи і зберігаючи файли Ви приймаєте на себе всю відповідальність, згідно чинному законодавству. Всі авторські права файлів зберігаються за правовласником.
alert Інформаційне повідомлення
Відвідувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.