UAstream.Net » Книги » Оксана Сергєєва - Як управляти чоловіком? Майстерність маніпуляцій. 49 простих правил (Аудіокнига) 2013
Оксана Сергєєва - Як управляти чоловіком? Майстерність маніпуляцій. 49 простих правил (Аудіокнига) 2013

Вам здається, що змусити чоловіка виконати ваше прохання - це непосильне завдання? Вам завжди доводиться підлаштовуватися під оточуючих вас чоловіків? Навчіться керувати ними, і ви зможете спілкуватися з сильною статтю за вашими власними правилами! Дізнайтеся 49 простих правил і починайте застосовувати їх на практиці. Ви зможете впливати на чоловіків і вимагати від них виконання ваших бажань.

Ви навчитеся розпізнавати чоловічі маніпуляції і протистояти їм. Ви зможете спілкуватися з будь-яким чоловіком так, щоб це спілкування приносило і вам і йому тільки задоволення!

Інформація про Книгу:
Автор: Оксана Сергєєва
Назва: Як управляти чоловіком? Майстерність маніпуляцій. 49 простих правил
Видавництво: Самвидав
Жанр: психологія
Рік: 2013
Виконавець: RHVoice Alexandr
Мова: російська
Формат: MP3
Бітрейт аудіо: 48 Kb/s
Час звучання: 2:29:39
Розмір: 45.17 MB

Скачати Оксана Сергєєва - Як управляти чоловіком? Майстерність маніпуляцій. 49 простих правил (Аудіокнига) 2013:

Скачати Оксана Сергєєва - Як управляти чоловіком? Майстерність маніпуляцій. 49 простих правил (Аудіокнига) 2013 скачать безкоштовно
Завантажити | Download | Скачати

Безкоштовно з Letitbit.net

 

Увага! У вас немає прав для перегляду прихованого тексту.
Друк
Увага! На порталі Uastream.Net не розміщено жодного файлу, наш сайт, це всього лише набір новин і посилань відвідувачів з інших відкритих джерел інтернету. Після завантаження файлів з інших серверів за посиланнями, Ви погоджуєтесь на видалення файлів відразу після ознайомлення. Копіюючи і зберігаючи файли Ви приймаєте на себе всю відповідальність, згідно чинному законодавству. Всі авторські права файлів зберігаються за правовласником.
alert Інформаційне повідомлення
Відвідувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.