UAstream.Net » Журнали » Маленька фея та сім гномів № 4 2019
Маленька фея та сім гномів № 4 2019

Назва: Маленька фея та сім гномів
Номер/ рік: № 4, 2019
Видавець: В.Дорошенко
П/індекс: 91895
Стор.: 24
Формат: pdf
Розмір: 39,09 Мб
Мова: Українська

Квітневий номер журналу «Маленька Фея» розповідає про родинні свята та про історію автомобілів. Які були найперші автомобілі та хто їх вигадав? Та як їде автомобіль? Як працює його двигун? Що символізують писанки та крашанки? Що означають малюнки на писанках? Також в номері: — гра «Автоперегони»; — саморобка «Святкова Настуся»; — Арт-майстерня «День мами»; — майстер-клас з виготовлення мила; — весела розмальовка; — логічні, мовні, математичні та інші цікаві та розвивальні завдання; — кросворд та сканворд. Також варто прочитати оповідання Ольги Войтенко «Бежева в квіточках» і вірші Григорія Фальковича та Таїсії Цибульської. До речі, багато матеріалів в журналі друкуються за листами читачів. Отже, варто написати, про що хотіла б дізнатися ваша дитина, вкласти в конверт якісне фото і надіслати! І фотографія вашої дитини разом із питанням з’явиться на сторінках журналу!
Маленька фея та сім гномів № 4 2019 Маленька фея та сім гномів № 4 2019 Маленька фея та сім гномів № 4 2019 Маленька фея та сім гномів № 4 2019 Маленька фея та сім гномів № 4 2019
d o w n l o a d :
Скачати Маленька фея та сім гномів № 4 2019 скачать безкоштовно
Завантажити | Download | Скачати

Увага! У вас немає прав для перегляду прихованого тексту.
Друк
Увага! На порталі Uastream.Net не розміщено жодного файлу, наш сайт, це всього лише набір новин і посилань відвідувачів з інших відкритих джерел інтернету. Після завантаження файлів з інших серверів за посиланнями, Ви погоджуєтесь на видалення файлів відразу після ознайомлення. Копіюючи і зберігаючи файли Ви приймаєте на себе всю відповідальність, згідно чинному законодавству. Всі авторські права файлів зберігаються за правовласником.
alert Інформаційне повідомлення
Відвідувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.