UAstream.Net » Програми » BoxCryptor 1.5.413.154
BoxCryptor 1.5.413.154

BoxCryptor - надає можливість прозорого шифрування файлів, які ви зберігаєте хмарних сервісах - Dropbox, Wuala, ZumoDrive і будь-яких інших. При цьому не потрібно монтувати/розмонтувати шифровані контейнери або займатися вручну шифрування і розшифровки файлів - все відбувається на льоту. BoxCryptor здійснює шифрування і розшифровує Ваші файли на місці, тому не потрібно передача свого пароля третім особам, і файли залишаються не читаються для сторонніх, навіть у тих випадках, коли Ваш пароль був вкрадений хакерами або була прорвана оборона провайдера хмарного сховища.

Ви хочете зашифрувати Dropbox, Google Drive або Microsoft SkyDrive і отримати доступ до даних звідусіль, не турбуючись про безпеку даних і не відмовляючись від комфорту? Тоді BoxCryptor є ідеальним програмним забезпеченням для вас. Ніколи не було так просто і зручно зашифрувати дані без втрати переваг хмарного зберігання.
З BoxCryptor ви можете легко отримати доступ до зашифрованих файлів на вашому комп'ютері, смартфоні або планшеті. Хочете додати нові файли в Dropbox у той час як на ходу? Шифрування ніколи не було простіше!
Ви хочете зберігати дуже делікатні файли в хмарі? Ваші контракти, ваші банківські реквізити або ваші дисертації? BoxCryptor використовує стандарт шифрування AES-256 для захисту ваших файлів. AES-256 класифікований урядом США для захисту "ЦІЛКОМ ТАЄМНОЇ" інформації. В необмеженій версії ви можете додати додатковий рівень безпеки за рахунок шифрування файлів.

Optimized for Cloud Storage
You want to encrypt Dropbox, Google Drive or Microsoft SkyDrive and access your data from everywhere without worrying about data security or give up comfort? Then BoxCryptor is the perfect software for you. It has never been easier and more user-friendly to encrypt your data without losing the advantages of cloud storage.
Keep your files with you always
With BoxCryptor you can easily access your encrypted files - on your computer, smartphone or tablet. Want to add new files to your Dropbox while on the go? With BoxCryptor for iOS and Android you can upload files anytime without having to worry about security. Encryption has never been easier!
Security using highest standards
You want to store highly sensitive files in the cloud? Your contracts, your bank details or your dissertation? BoxCryptor uses the AES-256 standard to encrypt and protect your files. AES-256 is classified by the U.S. Government to protect “TOP SECRET” information. In the Unlimited versions you can add an additional security layer by filename encryption.

Рік випуску: 2013
ОС: Windows XP / Vista / 7 / 8
Мова інтерфейсу: Ml / Російська / Англійська
Ліки: patch-BRD
Розмір: 11,1 Мб

Download/Завантажити BoxCryptor 1.5.413.154

Скачати BoxCryptor 1.5.413.154 скачать безкоштовно
Завантажити | Download | Скачати

Безкоштовно з Letitbit.net

 

Увага! У вас немає прав для перегляду прихованого тексту.
Друк
Увага! На порталі Uastream.Net не розміщено жодного файлу, наш сайт, це всього лише набір новин і посилань відвідувачів з інших відкритих джерел інтернету. Після завантаження файлів з інших серверів за посиланнями, Ви погоджуєтесь на видалення файлів відразу після ознайомлення. Копіюючи і зберігаючи файли Ви приймаєте на себе всю відповідальність, згідно чинному законодавству. Всі авторські права файлів зберігаються за правовласником.
alert Інформаційне повідомлення
Відвідувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.