UAstream.Net » Мобільний » Топ 10 платних ігор Google Play для Android безкоштовно

Топ 10 кращих платних ігор для Вашого смартфона з Google Android Play абсолютно безкоштовно! У цій збірці зібрані найпопулярніші платні ігри з Google Play (Android Market).

Список ігор з коротким описом:

1. Angry Birds: Space Premium 1.0.1 - В Angry Birds: Space - четвертої частини - дещо змінена концепція знаменитих пташок. Відтепер дійство відбувається в космосі, в якому, як відомо, гравітація відсутній, звідси виходять нові ідеї головоломок для знаменитої гри. В іншому все теж саме: вам необхідно вбити всіх свиней на рівні.

2. Asphalt 7: Heat 1.0.4 - Asphalt 7: Heat - насолоджуйтеся новими перегонами для android від компанії Gameloft, що випустила новий Asphalt сьомої серії. Змагаються на нових трасах в різних містах всього світу, і милуйтеся ще великою кількістю нових автомобілів. Тисніть педаль газу до упору так, що б обертів двигуна по максимуму, дим і запах паленої гуми летів з під коліс і Ви обов'язково прийдете до фінішу першим!

3. Cut the Rope 1.4 - головоломка. мета якої нагодувати монстра по імені Om Nom цукеркою, при цьому зібравши не менше трьох зірок. Гра відрізняється барвистістю і безліччю різноманітних рівнів.

4. Fruit Ninja 1.7.6 - світовий хіт для iPhone, гра Fruit Ninja тепер і на Android! Більше 2 млн проданих копій!
Проводимо пальцем по екрану, щоб знищити соковиті фрукти.

5. Granny Smith 1.2 - гра від творців популярної гри Sprinkle! у грі розповідається історія бабусі Сміт, яка любить яблука зі свого саду, але в один прекрасний день на її улюблені дерева зазіхнув маленький злодюжка, який захотів їх украсти, побачивши це наша героїня не секунди не думаючи одягла ролики і відправилася нв лови злодія.

6. Minecraft Pocket Edition 0.6.1 - уявіть собі ідеальний світ! А тепер створіть його. Це можливо. Достатньо мати мобільний пристрій Android. Новий Майнкрафт на андроїд дозволяє будувати на ходу. Використовуйте блоки щоб створювати шедеври в подорожі, разом зі своїми з друзями, на лавці в парку - можливості безмежні. Переносите збереження зі свого комп'ютера і грайте в Minecraft там, де вам завгодно.

7. Need For Speed Most Wanted 1.0.46 - довгоочікувані гонки від EA Games добралися і на ваші пристрої! Вас порадують ефекти зіткнень, реалізовані за допомогою нової фізики, тепер аварійні ситуації виглядають ще більш реалістично. Подряпини на кузові, розбиті стекла і фари, все це так само присутній у Need for Speed Most Wanted для андроїд! Від божевільних перегонів, тікаючи поліцейських машин, Ви отримаєте море адреналіну, азарту і задоволення! Відчуєте потужність таких автомобілів як: Challenger SRT8 392, Porsche 911 Carrera S або навіть ще більш серйозного Maserati Gran Turismo MC Stradale. Ваша кар'єра стрітрейсера почнеться з простого любителя, щоб підняти свій авторитет здійснюйте приголомшливі і красиві перемоги! Чим вищий авторитет - тим вище ставки, заробляючи більше Ви зможете купувати нові автомобілі, а так само тюнинговать їх!

8. TalkingTom Cat 2.1 - Знаменитий у всьому світі Те повертається з новими пригодами, Тому це Ваш мобільний кіт який реагує на Ваш голос і повторює за Вами все що Ви скажете йому смішним голосом, також кіт реагує на дотик.

9. Де ж Перрі? 1.0.2 - Далеко не всі знають, що творці Кроподила Свомпи оригінальна назва (WHERE'S MY WATER?) випустили ще одну, навіть більш захоплюючу гру під назвою «Де ж Перрі», і найголовніше, що вона ще й російською мовою! Абсолютно нова гра Де ж Перрі є дуже захоплюючою головоломкою. Щоб вирішити поставлені перед вами задачки, в цій грі потрібно буде скористатися різними станами води - рідкий стан, лід або пароподібний стан. У цій грі вас чекає дуже яскрава графіка і управління, яке інтуїтивно зрозуміло навіть дитині.

10. Крокодильчик Свомпи 1.0.3 - Дуже милий і забавний крокодильчик Свомпи просто обожнює чистоту і дуже любить митися. Але іншим алігаторів це не подобаються, і вони весь час ламають водопровід. І ось ваше завдання допомогти воді дістатися до ванної нашого крокодила. На кожному рівні доведеться вирішити певні завдання, які необхідні для проходження на наступний, більш складний уровень.Вам треба постійно відстежувати рівень чистоти використовуваної води, не допускаючи ймовірності її забруднення різними мікробами або бактеріями. Протягом всього ігрового процесу уникайте усіляких пасток і намагайтеся знайти найбільш безпечний шлях для вільного проходження води. Гра включає в себе 140 захоплюючих рівнів українською мовою, якісні деталізовані графічні ефекти і реалістичну фізику рухів. Також ви можете збирати різні бонуси у вигляді спеціальних предметів. Після того, як йому вдасться зібрати докупи всі знайдені частини, в грі з'явиться кілька додаткових етапів.

Інформація про збірнику:
Платформа: Android
Кількість ігор: 10
Роздільна здатність: Для всіх
Формат програм: apk
Таблетка: Не потрібна
Рік: 2013
Розмір: 174.38 Мб

Скачати Топ 10 платних ігор Google Play для Android безкоштовно скачать безкоштовно
Завантажити | Download | Скачати

Увага! У вас немає прав для перегляду прихованого тексту.
Друк
Увага! На порталі Uastream.Net не розміщено жодного файлу, наш сайт, це всього лише набір новин і посилань відвідувачів з інших відкритих джерел інтернету. Після завантаження файлів з інших серверів за посиланнями, Ви погоджуєтесь на видалення файлів відразу після ознайомлення. Копіюючи і зберігаючи файли Ви приймаєте на себе всю відповідальність, згідно чинному законодавству. Всі авторські права файлів зберігаються за правовласником.
alert Інформаційне повідомлення
Відвідувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.